9 redenen om Drs Leenarts zonnebrand te gebruiken

Er zijn vele zonnebrandproducten beschikbaar en het is soms lastig om een keuze te maken. Hieronder zet ik op een rij wat er zo bijzonder is aan Drs Leenarts Suncare SPF30. Kies in ieder geval een zonnebrand die je prettig vindt in gebruik zodat je ook echt genoeg smeert en zo goed beschermd bent!”

1. Drs Leenarts Suncare is erkend met het internationale keurmerk Allergy Certified

Dat de Drs Leenarts Suncare SPF 30 Allergy Certified is, wil zeggen dat de kans op een allergische reactie of irritatie bij deze zonnebrandcrème heel erg klein is. Dus geen geurstoffen, geen parabenen en geen wolalcoholen. Dokter Leenarts Suncare is dus ook geschikt voor de allergevoeligste huidjes.

2. Drs Leenarts kiest bewust voor factor 30

Een factor beschermt nooit helemaal. Zo beschermt factor 50 maar voor 98 procent en met factor 30 ben je maar voor 97 procent veilig. De Vereniging voor Dermatologen adviseert factor 30. Vaak denken mensen (ten onrechte) dat als ze zich met factor 50 hebben ingesmeerd, ze niet meer kunnen verbranden en dus de hele dag kunnen bakken.

3. Mijn zonnebrand geeft geen witte waas en plakt niet

Insmeren is voor bijna niemand een favoriete bezigheid, laat staan als je zonnebrandcrème niet goed uitsmeert. Omdat zonbescherming zo enorm belangrijk is voor je huid, heb ik een zonnebrandcrème ontwikkeld die goed uitsmeert, zonder witte waas. Fijn he?!

4. Geschikt voor jong en oud en dus één tube voor de hele familie

Nergens voor nodig, dat gesleep met verschillende zonnebrandcrèmes. Wij hebben namelijk voor jou één zonnebrandcrème die geschikt is voor het hele gezin, wel net zo makkelijk!

5. Drs Leenarts suncare SPF30 heeft verantwoorde zonnefilters zonder nanotechnologie

Dokter Leenarts Suncare bevat verantwoorde zonnefilters. Chemische, organische, synthetische, nano… In mijn vorige blog legde ik het helemaal uit hoe het zit met al die verschillende zonnefilters.

Factor 30 bescherming zon reisformaat

6. Ook beschikbaar in handig handtasformaat

Ik onderzocht vorig jaar het smeergedrag van ouders. En wat blijkt? Het merendeel van de verbrandingen gebeurt gewoon in ons eigen land, bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan de speeltuin. Ik heb daarom een tube ontwikkeld die super makkelijk mee kan in je handtas of fietstas. Zo zit je nooit verlegen om zonnebrand als er onverwachts een zonnetje komt op het terras. En dit formaatje kan ook mee in je handbagage.

7. Uiteraard bevat mijn zonnebrand geen parfum en ruikt toch lekker fris

Een lekker geurtje in je zonnebrandcrème is dé grootste veroorzaker van allergische reacties! En dan maakt het helemaal niets uit of het een natuurlijk of synthetisch geurtje is. Dokter Leenarts Suncare heeft geen parfum en ruikt heel neutraal en fris.

8. Kwaliteit en toch betaalbaar

Een minitube van 15 milliliter heb je al in huis voor 2,95 euro. Aan een handtasformaatje van 30 milliliter hoef je slechts 5,95 euro uit te geven en de grote tube van 150 milliliter kost 16,95 euro.

9. Je kan mijn zonnebrandcrème eerst proberen

Omdat ik begrijp dat je soms een product eerst wil testen, zijn er miniverpakkingen verkrijgbaar voor slechts 2,95 euro.

Smeer ze,
Dermatoloog drs Marjolein Leenarts