9 redenen om Drs Leenarts zonnebrand te gebruiken

Er zijn vele zonnebrandproducten beschikbaar en het is soms lastig om een keuze te maken. Hieronder zet ik op een rij wat er zo bijzonder is aan Drs Leenarts Suncare. Kies in ieder geval een zonnebrand die je prettig vindt in gebruik zodat je ook echt genoeg smeert en zo goed beschermd bent!”

1. Drs Leenarts Suncare beschikbaar in factor 30 én factor 50!

Om zonverbranding te voorkomen, smeer je je natuurlijk in met zonnebrandcrème. Een goede zonnebrand heeft een factor van minimaal SPF30. Je bent dus goed beschermd met mijn Drs Leenarts Suncare SPF30. Indien je dit prettiger vindt, kun je je natuurlijk ook beschermen met een SPF50, gebruik dan mijn Drs Leenarts Suncare SPF50.

2. Deze zonnebrand is voor lichaam en gezicht, óók voor de aller gevoeligste huidjes

Drs Leenarts Suncare bevat geen geurstoffen, geen parabenen of andere onnodige ingrediënten. Dat wil zeggen dat de kans op een allergische reactie of irritatie bij deze zonnebrandcrème heel erg klein is. Drs Leenarts Suncare is te gebruiken voor lichaam én gezicht en ook nog eens geschikt voor de aller gevoeligste huidjes.

suncare Drs Leenarts

3. Mijn zonnebrand geeft geen witte waas en plakt niet

Insmeren is voor bijna niemand een favoriete bezigheid, laat staan als je zonnebrandcrème niet goed uitsmeert. Omdat zonbescherming zo enorm belangrijk is voor je huid, heb ik een zonnebrandcrème ontwikkeld die goed uitsmeert, zonder witte waas. Fijn he?!

4. Geschikt voor jong en oud en dus één tube voor de hele familie

Nergens voor nodig, dat gesleep met verschillende zonnebrandcrèmes. Wij hebben namelijk voor jou één zonnebrandcrème die geschikt is voor het hele gezin, wel zo makkelijk! En goed om te weten: Drs Leenarts SPF30 is ook beschikbaar in een extra grote tube van 250ml. Genoeg om te smeren met z’n allen!

5. Drs Leenarts Suncare is waterresistent

Ben je een sporter of lig je graag uren te dobberen in zwembad of de zee? Ook dan wil je je natuurlijk graag goed beschermen tegen de zon. Mijn Drs Leenarts Suncare is waterresistent!

6. Drs Leenarts suncare SPF30/50 heeft verantwoorde zonnefilters zonder nanotechnologie

Dokter Leenarts Suncare bevat verantwoorde zonnefilters. Chemische, organische, synthetische, nano… In dit blog legde ik het helemaal uit hoe het zit met al die verschillende zonnefilters.

Factor 30 bescherming zon reisformaat

7. Beschikbaar in verschillende formaten

Ik deed een onderzoek naar het smeergedrag van ouders. En wat blijkt? Het merendeel van de verbrandingen gebeurt gewoon in ons eigen land, bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan de speeltuin. Ik heb mijn Suncare SPF30 en Suncare SPF50 daarom ook uitgebracht in een formaat tube die super makkelijk mee kan in je handtas, of fietstas. Zo zit je nooit verlegen om zonnebrand als er onverwachts een zonnetje komt. En voor de reizigers onder ons: beide Drs Leenarts Suncares zijn beschikbaar in een formaat tube van 100ml; zo kan Drs Leenarts Suncare ook mee in je handbage!

8. Uiteraard bevat mijn zonnebrand geen parfum en ruikt toch lekker fris

Een lekker geurtje in je zonnebrandcrème is dé grootste veroorzaker van allergische reacties! En dan maakt het helemaal niets uit of het een natuurlijk of synthetisch geurtje is. Dokter Leenarts Suncare heeft geen parfum en ruikt heel neutraal en fris.

9. Kwaliteit en toch betaalbaar

Je wilt jezelf én je gezin goed en verantwoord beschermen tegen de zon? Dat kan gewoon betaalbaar zijn! Zo is een handtasformaatje Drs Leenarts Suncare SPF30 al verkrijgbaar voor 5,95 euro. Voor Drs Leenarts Suncare SPF50 (50ml) betaal je slechts 14,95 euro en de extra grote tube Drs Leenarts SPF30 voor het hele gezin kost 27,95 euro (250ml).

Smeer ze!