Veelgestelde vragen

Wie weet staat het antwoord op jouw vraag al in onderstaande veelgestelde vragen. Zo niet, neem gerust contact met ons op. We helpen graag.

Bestellen en verzending

Hoe kan ik inloggen in mijn account?

Inloggen kan door naar het poppetjes icoontje rechtsboven te gaan. Of ga naar: https://www.drleenarts.com/mijn-account/. Hier kun je een nieuw account aanmaken of inloggen bij een bestaand account.

Hoe word ik lid van Club Leenarts?

– Ga naar deze pagina.
– Vul de gevraagde gegevens in en sla dit op. 
– Elke aankoop die je vanaf nu doet, telt meteen mee.
Meer uitleg over Club Leenarts kun je hier vinden.

Hoe kan ik een kortingscode gebruiken?

Ga naar je winkelwagentje. Links onder de weergaven van producten staat een kopje: +kortingscode toevoegen. Wanneer je hierop klikt, kun je de kortingscode invoeren.

Hoe kan ik betalen?

Wij bieden de volgende betaalmethoden aan: iDEAL, PayPal, CreditCard, Giropay en Bancontact. 

Met welke bezorgdienst wordt mijn bestelling geleverd?

Je pakket kan door GLS, DHL of PostNL worden geleverd.

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren? 

Om ervoor te zorgen dat je 24/7 (zeven dagen per week, dag en nacht) kunt bestellen, werkt Drs Leenarts met een geautomatiseerd systeem. Zo worden bestellingen direct verwerkt en heb je je pakket snel in huis. Het is hierdoor niet mogelijk bestellingen achteraf te annuleren of wijzigen. Controleer je bestelling daarom goed voordat je deze afrondt. 

Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?

Heb je besteld vóór 21.00 uur ’s avonds, dan wordt je pakket dezelfde dag nog verzonden. Wij zijn afhankelijk van bezorgdiensten waarbij een levertijd wordt gehanteerd van 1-3 dagen.

Hoe kan ik mijn producten retourneren?

Je bedenken kan altijd. Het staat je dan ook vrij om ongeopende producten binnen 14 dagen na de besteldatum te retourneren. 

Wil je één of meerdere artikelen retourneren? Lees dan eerst artikel 5 van de algemene voorwaarden om te kijken of je aan de voorwaarden voldoet. Om het retourneren/ontbinden van de koop goed te kunnen verwerken, vragen we je het onderstaande stappenplan te doorlopen.

– Stuur een e-mail naar [email protected] en vermeld dat je producten wilt retourneren. Vermeld hierbij je naam, adres en het ordernummer dat je van ons hebt gekregen. Op basis van deze gegevens controleren wij de bestelling. We proberen binnen 3 werkdagen te reageren.
– Vul na ons akkoord het retourformulier in. Dit formulier dien je mee te sturen met de producten. De kosten van de retourzending zijn voor de koper, zoals vermeld staat in de algemene voorwaarden. Retourzendingen moeten voorzien zijn van het eerder genoemde retourformulier en dienen opgestuurd te worden naar:

Misi fulfilment
tav Drs Leenarts retouren
Spectrumlaan 31
2665 NM, Bleiswijk
Nederland

– Bij ontvangst van de retourzending worden de producten gecontroleerd.
– Wij storten het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst op jouw rekening.

Waar blijft mijn bestelling?

Bestellingen worden door onze bezorgdiensten geleverd. Door grote drukte en personeelstekorten kan het zijn dat het iets langer duurt voordat je je bestelling ontvangt. Helaas hebben wij hier geen invloed op. Alvast bedankt voor je begrip.

Mijn bestelling klopt niet. 

Vervelend. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wil je de klantenservice een berichtje sturen? Dan lossen we het zo snel mogelijk op. We bieden alvast onze oprechte excuses aan. 

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen. 

Vervelend. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wil je de klantenservice een berichtje sturen? Dan lossen we het zo snel mogelijk op. We bieden alvast onze oprechte excuses aan. 

Verzenden jullie ook naar het buitenland? 

Op dit moment verzenden wij bestellingen alleen binnen Nederland en België.

Club Leenarts

Wat is het Drs Leenarts Loyalty Programma?

Het Loyalty Programma is een exclusieve club waarmee je als klant punten verdient bij aankopen. Wissel je punten in voor fantastische beloningen.

Wat kan ik doen met mijn verdiende punten?

Wissel je punten in onze Loyalty-Winkel in voor exclusieve producten, kortingen of speciale pakketten.

Hoe meld ik mij aan voor het Loyalty Programma?

Ben je al klant? Dan ben je automatisch lid van Club Leenarts. Ben je nog geen klant? Maak dan een account aan om van start te gaan https://www.drleenarts.com/club-leenarts/

Kan ik punten sparen als ik geen lid ben?

Ja, ook niet-leden kunnen punten verdienen bij aankopen. Als je later besluit lid te worden, blijven je verdiende punten bestaan.

Hoe kan ik mijn puntensaldo controleren?

Log in op je account en bekijk je puntensaldo in de Loyalty-Winkel of tijdens het afrekenen.

Zijn er kosten verbonden aan deelname aan het Loyalty Programma?

Nee, meedoen aan ons Loyalty Programma is gratis.

Kan ik punten delen of overdragen aan anderen?

Punten kunnen niet worden gedeeld of overgedragen aan anderen. Ze zijn persoonlijk en exclusief voor jou.

Hoe kan ik contact opnemen voor meer informatie of ondersteuning?

Voor verdere vragen of ondersteuning kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Over Drs Leenarts-producten

Zijn de Drs Leenarts-producten vegan?

Al onze producten, behalve de Bodycrème, Handcrème, Droge Voeten Crème en Dag- & Nachtcrème voor de (zeer) droge huid, zijn vegan. De genoemde vier producten zijn vegetarian friendly. Bij deze producten staat dit ook aangegeven op de website.
Wil je hier meer over weten, bekijk dan dit blog.

Zijn de Drs Leenarts-producten dierproefvrij?

Alle Drs Leenarts-producten zijn dierproefvrij. 

Hoelang zijn de Drs Leenarts-producten houdbaar?

Na opening zijn de producten nog 12 maanden houdbaar. Heb je het product niet geopend? Dan is het nog 2,5 jaar houdbaar.

Zitten er parfum of geurstoffen in de Drs Leenarts-producten?

De Drs Leenarts-producten bevatten geen parfum of geurstoffen. Waarom beter geen parfum of geurstoffen in je huidverzorging? Je leest er hier alles over.

Zit er alcohol in de Drs Leenarts-producten?

De Drs Leenarts-producten bevatten geen uitdrogende alcoholsoorten, zoals alcohol denat. Wel bevatten sommige producten zogenaamde verzorgende alcoholsoorten, zoals cetyl alcohol. Waarom deze alcoholen zijn toegevoegd, kun je lezen in het blog over alcohol. Op de website staan alle ingrediënten per product omschreven onder het kopje wat zit erin (en wat niet)

Bevatten de Drs Leenarts-producten wolalcoholen? 

De Drs Leenarts-producten bevatten strikt genomen geen wolalcoholen, maar wel bevatten sommige producten zogenaamde afgeleiden (ook wel derivaten genoemd) van wolalcoholen, zoals ceteth-20, cetyl alcohol, cholesterol/lanosterol esters enzovoort. Veel mensen met een wolalcoholallergie gebruiken de producten zonder problemen, maar dit is niet 100% te garanderen.

Zijn de Drs Leenarts-producten medische hulpmiddelen?

Nee, de producten zijn bedoeld voor de verzorging van de huid, het zijn cosmetische producten. De producten zijn vrij verkrijgbaar en voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen binnen de EU.

Kan ik bij jullie terecht voor een second opinion of medisch advies?

Nee, de klantenservice is bedoeld voor algemeen huidadvies en vragen over producten en bestellingen. Wij kunnen én mogen via de mail geen medisch advies geven. Heb je een huidprobleem of huidziekte of andere gezondheidsklacht? Ga dan altijd naar de huisarts of dermatoloog. 

In welk land worden de producten gemaakt?

Drs Leenarts hecht veel waarde aan betrouwbaarheid en kwaliteit en heeft er bewust voor gekozen de producten in Nederland te produceren. Hierdoor weet je zeker dat het voldoet aan alle gestelde eisen. Bovendien is het een stuk beter voor het milieu. 

Zijn de Drs Leenarts-producten duurzaam?

Verpakkingen zijn een van de grootste uitdagingen in de cosmetica-industrie. Stap voor stap werken wij aan duurzame verpakkingen. Zo laten wij doosjes waar mogelijk weg. De tubes zijn niet langer van bioplastic gemaakt, maar van minimaal 30% gerecycled PCR (post consumer recycled plastic). We streven naar verpakkingen van 100% gerecycled plastic.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Adviezen van Drs Leenarts

berg hoofdhuid baby

Berg

Berg bij baby’s ziet er niet zo fris uit, maar is onschuldig. Hoe verwijder je berg? Lees meer.
Oudere dame met een mooie huid

Huidveroudering

Bij het ouder worden, verandert de huid. Bij een verouderde huid horen rimpels en de elasticiteit wordt minder. Maar al die vlekjes, wratjes en plekjes? Daar denkt vrijwel niemand aan bij huidveroudering. Ik vertel je er meer over.
Handen op eczeem

Handeczeem

Handen worden meer dan elk ander lichaamsdeel blootgesteld aan kou, water, zeep en chemicaliën. Handeczeem is dan ook een vaak voorkomend probleem. Er zijn veel vormen van en verschillende oorzaken. Bij elke vorm is een goede huidverzorging heel belangrijk.