Huidverzorging zonder parfum

Mijn naam is Marjolein Leenarts, dermatoloog en oprichter van Drs Leenarts. Ik wil de cosmeticawereld veranderen met duurzame huidverzorgingsproducten zonder onnodige ingrediënten. Geen valse claims, dure crèmes of eindeloze skincare routines om maar meer te verkopen. Gewoon goede producten die doen wat ze beloven. Mijn motto? Less is more.

Geregeld verschijn ik als huidexpert in tv-programma’s en andere media en geef lezingen. Ik deel mijn dermatologische kennis op platforms en evenementen. Ook een groot compliment: de Drs Leenarts-producten worden aanbevolen door zorgprofessionals in ziekenhuizen en in de kraamzorg. En dan zijn er nog de enthousiaste gebruikers, onze fans! 

Vragen? Of wil je samenwerken met Drs Leenarts? Stuur dan een mail naar [email protected]

Etos, Kruidvat, Da en Trekpleister

Alle producten van Drs Leenarts koop je bij diverse drogisterijketens. Denk aan Etos, Kruidvat, DA en Trekpleister. Het makkelijkste is om je producten online op drsleenarts.com te bestellen. Zien we je daar?

Professionals

De producten van Drs Leenarts worden aangeraden door zorgprofessionals. In de kraamzorg, maar ook in ziekenhuizen. Ik ben als expert verbonden aan Naviva Kraamzorg, de grootste kraamzorgorganisatie van Nederland. Ook heb ik me aangesloten bij Geboortehuis Leiden, een unieke samenwerking tussen LUMC, Alrijne Ziekenhuis Leiden en diverse verloskundigen uit de regio. Drs Leenarts is ook verkrijgbaar bij verschillende apotheken. 

Social media en evenementen

Ik geef webinars en masterclasses en verschijn geregeld in de media als huidexpert. Denk aan tv-programma’s, magazines en online platformen. Ik vind het belangrijk om de juiste informatie over de huid te delen. Betrouwbare informatie vanuit mijn jarenlange ervaring als dermatoloog, rechtstreeks uit de dokterspraktijk dus.