Partners Drs Leenarts

Drs Leenarts startte in 2014 met een eigen online verkoopkanaal maar maakte begin 2016 een stormachtige groei door de distributie in Nederland uit te breiden via de drogisterijketen Etos. Ondertussen zijn ook diverse professionals fan van de producten van Drs Leenarts en hebben we samenwerkingsovereenkomsten gesloten met verschillende magazines, instellingen en organisaties.

Naast de ontwikkeling van haar eigen productlijn, voorziet dermatoloog Marjolein Leenarts zowel consument als professionals van betrouwbaar en waardevol advies over de huid en deelt zij regelmatig haar dermatologische kennis op diverse platforms en evenementen.

 

 

Producten zonder onnodige toevoegingen

Drs Leenarts ontwikkelt allergeenvrije huidverzorgingsproducten bestemd voor jong en oud. Alle producten uit de productlijn van Drs Leenarts zijn vrij van parfum, conserveermiddelen of parabenen en daarom geschikt voor ieder huidtype, zelfs voor de meest gevoelige huid. In 2018 ontvingen alle huidverzorginsproducten van Drs Leenarts het internationale keurmerk Allergy Certified.

Mocht je vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een samenwerking met Drs. Leenarts, neem dan contact met ons op via contact@drleenarts.com

Etos

Alle producten uit de productlijn van Drs Leenarts zijn verkrijgbaar bij drogisterijketen Etos. Marjolein Leenarts verzorgt regelmatig onderwijs voor Etos personeel.  Alle Etos medewerkers zijn dus bekend met de huidverzorgingsproducten van Drs Leenarts en kunnen de consument adequaat adviseren over de aankoop van een van de producten. Ook deelt Marjolein Leenarts haar dermatologische kennis op diverse social media platforms van Etos.

Professionals

Verschillende professionals in de zorg zijn enthousiast over de producten van Drs. Leenarts. Drs Leenarts heeft afgelopen jaren samenwerkingsovereenkomsten gesloten met verschillende ziekenhuizen en organisaties. Zo is Marjolein Leenarts als expert verbonden bij Naviva Kraamzorg, de grootste kraamzorg organisatie van Nederland. Ook heeft Marjolein Leenarts zich aangesloten bij Geboortehuis Leiden, een unieke samenwerking tussen LUMC, Alrijne Ziekenhuis Leiden en diverse verloskundigen uit de regio. Onze producten zijn tevens verkrijgbaar bij diverse apotheken.

Ouders van Nu

Ouders van Nu is al ruim 50 jaar het informatieve magazine voor (aanstaande) ouders. Ouders van Nu begeleidt via hun tijdschrift en online platform ouders, vanaf de zwangerschap tot het kind het ouderlijk huis verlaat. Marjolein Leenarts is als expert verbonden aan Ouders van Nu en geeft als dermatoloog advies bij huidproblemen zoals luieruitslag en eczeem en geeft tips en tricks over de beste verzorging van de baby- en kinderhuid.

Wij Jonge Ouders

WIJ is een informatief magazine voor (aanstaande) ouders. Het vertelt je alles over je kinderwens, zwanger worden, zwangerschap, bevalling en (het opgroeien van) baby’s, peuters en kleuters. Dermatoloog Marjolein Leenarts maakt onderdeel uit van het team van deskundigen van WIJ. Drs Leenarts geeft advies en beantwoordt online vragen over huidproblemen en huidverzorging van baby’s, kinderen en zwangeren.

Social Media & Evenementen

Er wordt zowel on-line als off-line enorm veel onzin beweerd over de huid. Marjolein vindt het van belang goede en betrouwbare informatie te geven over de huid. Ze was dan ook meteen enthousiast toen Janine Breukhoven haar vroeg zich aan te sluiten bij het team van contributors van Prêt à Pregnant, waar zij nu maandelijks veel voorkomende huidproblemen bij kinderen bespreekt. Maar ook op off-line platforms deelt Marjolein graag haar dermatologische kennis. Marjolein verzorgt regelmatig masterclasses en lezingen op beurzen en evenementen zoals de Dag van de Kraamzorg, de 50PlusBeurs, het Kraamcafé of de Negenmaanden beurs.