Producten zonder onnodige toevoegingen

Drs Leenarts ontwikkelt allergeenvrije huidverzorgingsproducten voor jong en oud. Alle producten uit de productlijn van Drs Leenarts zijn vrij van onnodige toevoegingen (zoals parfum, conserveermiddelen of parabenen) en zijn daarom geschikt voor ieder huidtype, zelfs voor de meest gevoelige huid.

Naast de ontwikkeling van haar eigen productlijn, voorziet dermatoloog Marjolein Leenarts zowel consument als professional van betrouwbaar en waardevol advies over de huid en deelt zij regelmatig haar dermatologische kennis op diverse platforms en evenementen.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Drs Leenarts, neem dan contact met ons op via contact@drleenarts.com.

Etos

Alle producten uit de productlijn van Drs Leenarts zijn verkrijgbaar bij drogisterijketen Etos. Marjolein Leenarts verzorgt regelmatig onderwijs voor het personeel; alle Etos-medewerkers zijn dus bekend met de huidverzorgingsproducten van Drs Leenarts. Ze kunnen de consument adequaat adviseren over de aankoop van een van de producten. Ook deelt Marjolein Leenarts haar dermatologische kennis op diverse social media-platforms van Etos, bijvoorbeeld tijdens een vragenuurtje.

Professionals

Verschillende professionals in de zorg zijn enthousiast over de producten van Drs Leenarts. Drs Leenarts heeft de afgelopen jaren samenwerkingsovereenkomsten gesloten met verschillende ziekenhuizen en organisaties. Zo is Marjolein Leenarts als expert verbonden bij Naviva Kraamzorg, de grootste kraamzorgorganisatie van Nederland. Ook heeft Marjolein Leenarts zich aangesloten bij Geboortehuis Leiden, een unieke samenwerking tussen LUMC, Alrijne Ziekenhuis Leiden en diverse verloskundigen uit de regio. Onze producten zijn tevens verkrijgbaar bij diverse apotheken.

Ouders van Nu

Ouders van Nu is al ruim 50 jaar het informatieve magazine voor (aanstaande) ouders. Ouders van Nu begeleidt ouders via hun tijdschrift en online platform, vanaf de zwangerschap tot aan het moment waarop het kind het ouderlijk huis verlaat. Marjolein Leenarts is als expert verbonden aan Ouders van Nu en geeft als dermatoloog advies bij huidproblemen zoals luieruitslag en eczeem en geeft tips en tricks over de beste verzorging van de baby- en kinderhuid.

Wij Jonge Ouders

WIJ is een informatief magazine voor (aanstaande) ouders. Het vertelt alles over de kinderwens, zwanger worden, zwangerschap, bevalling en (het opgroeien van) baby’s, peuters en kleuters. Dermatoloog Marjolein Leenarts maakt onderdeel uit van het team van deskundigen van WIJ. Zij geeft advies en beantwoordt online vragen over huidproblemen en huidverzorging van baby’s, kinderen en zwangeren.

Social media en evenementen

Zowel online als offline wordt veel onzin beweerd over de huid. Marjolein Leenarts vindt het belangrijk om goede en betrouwbare informatie te geven over de huid. Ze was dan ook meteen enthousiast toen Janine Breukhoven haar vroeg zich aan te sluiten bij het team van contributors van Prêt à Pregnant, waar zij nu maandelijks veelvoorkomende huidproblemen bij kinderen bespreekt. Maar ook op offline platforms deelt Marjolein haar dermatologische kennis. Marjolein verzorgt regelmatig masterclasses en lezingen op beurzen en evenementen zoals de Dag van de Kraamzorg, de 50PlusBeurs, het Kraamcafé of de Negenmaandenbeurs.