Huidverzorging zonder parfum en alcohol

No-nonsense huidverzorging die doet wat het belooft. Alle producten ontwikkel ik met mijn dermatologische achtergrond zelf. De producten zijn vrij van parfum, alcohol en parabenen. Ze zijn geschikt voor jong en oud, en voor elk huidtype. Zelfs voor de meest gevoelige huid. 

Ik verschijn geregeld als huidexpert in tv-programma’s en andere media en geef trainingen. Ik deel mijn dermatologische kennis op platforms en evenementen. Ook een groot compliment: de Drs Leenarts-producten worden aanbevolen door zorgprofessionals in ziekenhuizen en in de kraamzorg. En dan zijn er nog de enthousiaste gebruikers, onze fans! 

Vragen? Of wil je samenwerken met Drs Leenarts? Stuur dan een mail naar [email protected]

Etos

Alle producten van Drs Leenarts koop je bij Etos, zo’n 550 filialen. Ik train het Etos-personeel en word ook wel de Etos-huis-dermatoloog genoemd. Dus heb je een vraag? Ga voor advies naar je dichtstbijzijnde Etos-filiaal. Ook op de social media-kanalen van Etos deel ik mijn dermatologische kennis. 

Professionals

De producten van Drs Leenarts worden aangeraden door zorgprofessionals. In de kraamzorg, maar ook in ziekenhuizen. Ik ben als expert verbonden aan Naviva Kraamzorg, de grootste kraamzorgorganisatie van Nederland. Ook heb ik me aangesloten bij Geboortehuis Leiden, een unieke samenwerking tussen LUMC, Alrijne Ziekenhuis Leiden en diverse verloskundigen uit de regio. Drs Leenarts is ook verkrijgbaar bij verschillende apotheken. 

Social media en evenementen

Ik geef trainingen (onder andere aan het Etos-personeel) en masterclasses en verschijn geregeld in de media als huidexpert. Denk aan tv-programma’s, magazines en online platformen. Ik vind het belangrijk om de juiste informatie over de huid te delen. Betrouwbare informatie vanuit mijn jarenlange ervaring als dermatoloog, rechtstreeks uit de dokterspraktijk dus.