Heb je een vraag of wil je contact met ons opnemen? Dan ben je op de juiste pagina beland.

Ik heb een vraag over mijn bestelling of verzending

Hoe log ik in op mijn account?

Klik hier of ga op het poppetje rechtsboven in de hoek.

Hoe kan ik een kortingscode gebruiken?

Ga naar je winkelwagentje. Links onder de weergaven van producten staat: +kortingscode toevoegen. Klik daar op en vul je kortingscode in.

Hoe word ik lid van Club Leenarts?

Lid worden va Club Leenarts is eenvoudig. Ga naar de aanmeldpagina en vul je gegevens in.

Hoe kan ik mijn bestelling afrekenen?

Betalen doe je met iDEAL, PayPal, CreditCard, Giropay of Bancontact. 

Met welke bezorgdienst wordt mijn bestelling geleverd?

Je pakket wordt door DHL, GLS of PostNL geleverd.

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren? 

Om 24/7 bestellen mogelijk te maken, werken wij met een geautomatiseerd systeem dat bestellingen direct verwerkt voor snelle levering. Let op: annuleringen of wijzigingen na afronding zijn niet mogelijk. Zorg ervoor dat je je bestelling controleert voordat je deze voltooit.

Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?

Als je vóór 21.00 uur ‘s avonds bestelt, wordt je pakket nog dezelfde dag verzonden. We maken gebruik van bezorgdiensten met een levertijd van 1-3 dagen.

Hoe kan ik mijn producten retourneren?

Je bedenken kan altijd. Het staat je dan ook vrij om ongeopende producten binnen 14 dagen na de besteldatum te retourneren. 

Wil je één of meerdere artikelen retourneren? Lees dan eerst artikel 5 van de algemene voorwaarden om te kijken of je aan de voorwaarden voldoet. Om het retourneren/ontbinden van de koop goed te kunnen verwerken, vragen we je het onderstaande stappenplan te doorlopen.

– Stuur een e-mail naar [email protected] en vermeld dat je producten wilt retourneren. Vermeld hierbij je naam, adres en het ordernummer dat je van ons hebt gekregen. Op basis van deze gegevens controleren wij de bestelling. We proberen binnen 3 werkdagen te reageren.
– Vul na ons akkoord het retourformulier in. Dit formulier dien je mee te sturen met de producten. De kosten van de retourzending zijn voor de koper, zoals vermeld staat in de algemene voorwaarden. Retourzendingen moeten voorzien zijn van het eerder genoemde retourformulier en dienen opgestuurd te worden naar:

Misi fulfilment
tav Drs Leenarts retouren
Spectrumlaan 31
2665 NM, Bleiswijk
Nederland

– Bij ontvangst van de retourzending worden de producten gecontroleerd.
– Wij storten het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst op jouw rekening.

Waar blijft mijn bestelling?

Onze bezorgdiensten leveren je bestelling, maar vanwege drukte en personeelstekorten kan de bezorging iets langer duren. We doen ons best, maar helaas hebben we hier geen controle over. Bedankt voor je begrip.

Mijn bestelling klopt niet. 

Dat is niet de bedoeling! Wil je ons een bericht sturen via de klantenservice? We maken het zo snel mogelijk voor je in orde.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen. 

Vervelend. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wil je ons een bericht sturen via de klantenservice? We maken het zo snel mogelijk voor je in orde. 

Verzenden jullie ook naar het buitenland? 

Op dit moment verzenden wij bestellingen alleen binnen Nederland en België.

Ik heb een vraag over Club Leenarts

Wat is Club Leenarts?

Club Leenarts is een exclusieve club waarmee je als klant punten verdient bij aankopen. Wissel je punten in voor fantastische beloningen.

Wat kan ik doen met mijn verdiende punten?

Wissel je punten in bij onze Club Leenarts Shop in voor exclusieve producten, kortingen of speciale pakketten.

Hoe meld ik mij aan bij Club Leenarts?

Ben je al klant? Dan ben je automatisch lid van Club Leenarts. Ben je nog geen klant? Maak gratis een account aan.

Kan ik punten sparen als ik geen lid ben?

Ja, ook niet-leden kunnen punten verdienen bij aankopen. Als je later besluit lid te worden, blijven je verdiende punten bestaan.

Hoe kan ik mijn puntensaldo controleren?

Log in op je account of bekijk je punten tijdens het afrekenen.

Zijn er kosten verbonden aan Club Leenarts?

Nee, lid zijn van Club Leenarts is gratis.

Kan ik punten delen of overdragen aan anderen?

Punten kunnen niet worden gedeeld of overgedragen aan anderen. Ze zijn persoonlijk en exclusief voor jou.

Ik heb een vraag over Drs Leenarts-producten

Zijn Drs Leenarts-producten vegan?

Al onze producten, behalve de Bodycrème, Handcrème, Droge Voeten Crème en Dag- & Nachtcrème voor de (zeer) droge huid, zijn vegan. De genoemde vier producten zijn vegetarian friendly. Bij deze producten staat dit ook aangegeven op de website.
Wil je hier meer over weten, bekijk dan dit blog.

Zijn Drs Leenarts-producten dierproefvrij?

Al onze producten zijn dierproefvrij. 

Hoelang zijn de Drs Leenarts-producten houdbaar?

Na opening zijn onze producten nog 12 maanden houdbaar. Heb je het product niet geopend? Dan is het nog 2,5 jaar houdbaar.

Zitten er parfum of geurstoffen in de Drs Leenarts-producten?

Onze producten bevatten geen parfum of geurstoffen.

Zit er alcohol in de Drs Leenarts-producten?

Onze producten bevatten geen uitdrogende alcoholsoorten, zoals alcohol denat. Wel bevatten sommige producten zogenaamde verzorgende alcoholsoorten, zoals cetyl alcohol. Waarom deze alcoholen zijn toegevoegd, kun je lezen in het blog over alcohol. Op de website staan alle ingrediënten per product omschreven onder het kopje wat zit erin (en wat niet)

Bevatten de Drs Leenarts-producten wolalcoholen? 

Onze producten bevatten strikt genomen geen wolalcoholen, maar wel bevatten sommige producten zogenaamde afgeleiden (ook wel derivaten genoemd) van wolalcoholen, zoals ceteth-20, cetyl alcohol, cholesterol/lanosterol esters enzovoort. Veel mensen met een wolalcoholallergie gebruiken de producten zonder problemen, maar dit is niet 100% te garanderen.

Zijn de Drs Leenarts-producten medische hulpmiddelen?

Onze producten zijn cosmetische producten, bedoeld voor de verzorging van de huid. Drs Leenarts producten zijn vrij verkrijgbaar en voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen binnen de EU.

Kan ik bij jullie terecht voor een second opinion of medisch advies?

Onze klantenservice is bedoeld voor algemeen huidadvies en vragen over producten en bestellingen. Wij kunnen én mogen via de mail geen medisch advies geven. Heb je een huidprobleem of huidziekte of andere gezondheidsklacht? Ga dan altijd naar de huisarts of dermatoloog. 

In welk land worden de producten gemaakt?

Drs Leenarts hecht veel waarde aan betrouwbaarheid en kwaliteit en heeft er bewust voor gekozen de producten in Nederland te produceren. Hierdoor weet je zeker dat het voldoet aan alle gestelde eisen. Bovendien is het een stuk beter voor het milieu. 

Zijn de Drs Leenarts-producten duurzaam?

Verpakkingen zijn een van de grootste uitdagingen in de cosmetica-industrie. Stap voor stap werken wij aan duurzame verpakkingen. Zo laten wij doosjes waar mogelijk weg. De tubes zijn niet langer van bioplastic gemaakt, maar van minimaal 30% gerecycled PCR (post consumer recycled plastic). We streven naar verpakkingen van 100% gerecycled plastic.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Adviezen van Drs Leenarts

 • berg hoofdhuid baby

  Berg

  Berg bij baby’s ziet er niet zo fris uit, maar is onschuldig. Hoe verwijder je berg? Lees meer.
 • Oudere dame met een mooie huid

  Huidveroudering

  Bij het ouder worden, verandert de huid. Bij een verouderde huid horen rimpels en de elasticiteit wordt minder. Maar al die vlekjes, wratjes en plekjes? Daar denkt vrijwel niemand aan bij huidveroudering. Ik vertel je er meer over.
 • Handen op eczeem

  Handeczeem

  Handen worden meer dan elk ander lichaamsdeel blootgesteld aan kou, water, zeep en chemicaliën. Handeczeem is dan ook een vaak voorkomend probleem. Er zijn veel vormen van en verschillende oorzaken. Bij elke vorm is een goede huidverzorging heel belangrijk.