In het kort

  • Een gratis startsaldo van € 5 als je je nu aanmeldt.
  • 10% van elke aankoop komt in je spaarpotje.
  • In juli 2023 wordt je gespaarde bedrag als kortingscode naar je gemaild.
  • De kortingscode is 1 maand geldig, daarna vervalt het spaarsaldo en de code.
  • Op de site en in elke mail laten we jouw spaarsaldo zien.
  • De kortingscode is te gebruiken op het hele assortiment.
  • Na verzilvering krijg je meteen weer € 5 startsaldo cadeau.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het?

– Je kunt je gratis inschrijven voor Club Leenarts op onze site door hier te klikken.
– Als je je inschrijft, kun je meteen sparen: 10% van elke aankoop stoppen we in jouw spaarpotje.
– Jouw opgebouwde spaarsaldo wordt in 2023 twee keer als kortingscode naar je gemaild. De eerste keer op 16 januari, de tweede keer op 17 juli. Je kunt deze binnen een maand verzilveren bij je volgende aankoop in de webshop. Je begint op 16 januari meteen opnieuw met sparen en krijgt weer een startsaldo van € 5 cadeau.
– Rond 16 januari 2023 en rond 17 juli 2023 sturen we jou een kortingscode. De kortingscode kun je dan één maand lang gebruiken voor korting op ons assortiment.  
– Om je op weg te helpen, krijg je bij de start van elke spaarronde van ons een startsaldo van € 5. Dat schiet meteen lekker op.
– Hoe meer je op onze site koopt, hoe voller jouw spaarpotje wordt. Goed om te weten: alleen de aankopen op onze site tellen mee.

Hoe doe ik mee?

– Ga naar deze pagina.
– Vul de gevraagde gegevens in en sla dit op. 
– Elke aankoop die je vanaf nu doet telt meteen mee. 

Kan iedereen meedoen?

Ja. Iedereen die zich op onze website drsleenarts.com aanmeldt, doet mee. Elke keer wanneer je een aankoop in de webshop doet, wordt jouw spaarpotje gevuld. 

Zijn er spelregels of voorwaarden?

– Je kunt alleen meedoen als je je voor Club Leenarts aanmeldt op onze website. Ga naar jouw account (of maak er een aan), en meld je daar aan.
– Alleen de aankopen op onze website tellen mee voor het spaarpotje.
– Retouren tellen niet mee, dus als je een bestelling terugstuurt, brengen we dat in mindering op jouw spaartegoed.
– Let op: de kortingscode die je aan het einde van de spaartijd ontvangt, is één maand geldig. Daarna vervalt de code en dus ook je spaarsaldo.
– Het spaarpotje is van jou en dus niet overdraagbaar aan anderen, zoals een vriendin of familielid.

Wat kan ik met de kortingscode?

– Met de kortingscode krijg je korting op een volgende bestelling in onze webshop. De kortingscode wordt twee keer per jaar gemaild.
– Als je deelneemt, spaar je meteen mee. Je krijgt rond 16 januari 2023 jouw eerste kortingscode per e-mail. Rond 17 juli 2023 is de tweede keer dat je je spaartegoed als kortingscode ontvangt.  
– Zorg ervoor dat jouw e-mailadres klopt dat in jouw account staat geregistreerd! 
– 10% van elke aankoop stoppen we in een spaarpotje voor jou. Met de kortingscode die je per mail ontvangt, koop je een product met korting in onze webshop. 

Hoe lang loopt de Club Leenarts-spaaractie?

Club Leenarts start op 1 september 2022 en loopt tot en met 31 juni 2023. 

Hoe maak ik gebruik van de kortingscode?

– Ga naar onze webshop op drsleenarts.com en kies welk product je wilt kopen.
– Ga naar jouw winkelmandje en kies daar voor ‘kortingscode verzilveren’.
– Vul daar de kortingscode in die je van ons hebt gekregen via de e-mail. De kortingscode vind je ook in jouw account op de website. De korting die je hebt gespaard, wordt meteen op jouw aankoop in mindering gebracht. Klik op de button bestellen en je hebt je voordeel te pakken.

Hoe lang kan ik de kortingscode inwisselen?

De code is één maand geldig na de ontvangst ervan. De geldigheid staat ook in de e-mail waarin de code wordt toegestuurd.

Kan ik de kortingscode na de einddatum of geldigheidsdatum nog inwisselen?

Nee. Na de geldigheidsdatum vervalt de code en is deze niet meer te gebruiken.

Kan ik de kortingscode vaker gebruiken?

Nee. De kortingscode is eenmaal te gebruiken. Als je een bestelling retourneert waarbij je jouw kortingscode hebt gebruikt, krijg je van ons eenmalig een nieuwe kortingscode.

Als ik niks heb gekocht voor de kortingscode, blijft hij dan geldig?

Nee. De code is na ontvangst één maand geldig. Als je de code binnen deze periode niet inwisselt, komt deze te vervallen.

Als ik iets koop voor een lager bedrag dan de waarde van de kortingscode, behoud ik dan mijn saldo nog?

Nee. De code is maar éénmaal en in zijn geheel te gebruiken. Na het gebruik is de code niet meer geldig.

Als ik iets koop en de kortingscode daarbij inwissel, maar de bestelling retourneer, krijg ik dan mijn spaarsaldo terug?

Ja, als je binnen 14 dagen na aankoop de hele bestelling retourneert, dan krijg je het gebruikte voordeel weer terug. Je krijgt ook een nieuwe code, die eenmalig te gebruiken is. 

Als ik tijdens de spaartijd een aankoop heb gedaan en deze retourneer, gaat dat van mijn spaarsaldo af?

Ja. Voor alle aankopen die je op onze site doet, heb je twee weken bedenktijd. In die tijd kun je een aankoop dus terugsturen, mits de verpakking niet aangebroken is. Het voordeel dat je op die aankoop had gekregen, halen we weer uit jouw spaarpotje.

Ik ben de e-mail met mijn kortingscode kwijt. Wat nu?

Geen zorgen. De code is aan jou gemaild, maar staat ook in jouw account. Als je inlogt op de website vind je daar jouw code bij het kopje ‘Club Leenarts’. Je ziet dan ook tot wanneer je de code kunt gebruiken.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Die waren en blijven veilig bij ons. Wij gebruiken jouw aankoopgegevens en e-mailadres om jouw spaarpotje te vullen met een startsaldo en jouw spaartegoed daarna bij te houden. Aan het einde van de spaartijd sturen we je de kortingscode waarmee je jouw spaarpotje kunt verzilveren. We gebruiken dus niet meer gegevens dan we hiervoor nodig hebben. In onze privacyverklaring, onderaan onze website, lees je precies hoe we met jouw gegevens omgaan.