Hoe Club Leenarts werkt? 10% van het bedrag van elke aankoop stoppen we voor jou in een spaarpotje, dat we rond 15 januari 2022 en 15 juli 2023 aan jou uitkeren in de vorm van een kortingscode. Om je op weg te helpen, krijg je bij de start alvast een spaarsaldo van € 5 van ons! Rondje van de zaak! Hoe meer je op onze website bestelt, hoe meer voordeel je spaart. Meedoen is gratis, dus meld je snel aan en sparen maar!

In het kort

  • Een gratis startsaldo van € 5 als je je nu aanmeldt.
    10% van elke aankoop komt in je spaarpotje.
  • In januari 2023 en juli 2023 wordt het gespaarde bedrag als kortingscoupon toegemaild.
  • De code is 1 maand geldig, daarna vervalt het spaarsaldo en de code.
  • Op de site en in elke mail laten we jouw spaarsaldo zien.
  • De kortingcode is te gebruiken voor korting op het hele assortiment.
  • Na verzilvering krijg je meteen weer € 5 startsaldo cadeau.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het?

– Je kunt je gratis inschrijven voor Club Leenarts op onze site door hier te klikken.
– Als je je inschrijft, kun je meteen sparen: 10% van elke aankoop stoppen we in jouw spaarpotje.
– Elke keer wanneer je de site bezoekt of een e-mail van ons ontvangt, zie je wat jouw spaarsaldo is. Lekker makkelijk dus!-
– De spaaractie loopt tot en met 30 juni 2023, waarbij jouw kortingscode tot en met 31 juli 2023 verzilverd kan worden. Jouw opgebouwde spaarsaldo wordt in deze tijd twee keer aan jou uitgekeerd: de eerste keer eindigt de spaartijd op 31 december, de tweede spaarronde begint op 1 januari (je begint dan weer opnieuw met sparen) en eindigt op 30 juni 2023. Aan het einde van elke spaartijd krijg je vanzelf een kortingscode, die je kunt verzilveren bij jouw volgende aankoop.
– Rond 15 januari 2022 en rond 15 juli 2023 sturen we jou een kortingscode. De kortingscode kun je dan een maand lang gebruiken voor korting op ons assortiment. Als bedankje van ons voor jou als klant. 
– Twee weken na de spaartijd krijg je de kortingscode van ons. Waarom pas na twee weken? De kortingscode wordt berekend op de aankopen die je hebt behouden. Je hebt namelijk twee weken retourrecht op alle online aankopen. Daarom berekenen wij jouw korting na twee weken. Om je op weg te helpen krijg je bij de start van elke spaarronde van ons een startsaldo van € 5. Dat schiet meteen lekker op.
– Hoe meer je op onze site koopt, hoe voller jouw spaarpotje wordt. Goed om te weten: alleen de aankopen op onze site tellen mee.

Hoe doe ik mee?

– Ga naar deze pagina.
– Vul de gevraagde gegevens in en sla dit op. 
– Elke aankoop die je vanaf nu doet telt meteen mee. 

Kan iedereen meedoen?

Ja. Iedereen die zich op onze website drsleenarts.com aanmeldt, doet mee. Telkens als je een aankoop online doet, spekt dat jouw spaarpotje. 

Zijn er spelregels of voorwaarden?

– Je kunt alleen meedoen als je je daarvoor opgeeft op onze website. Ga naar jouw account (of maak er een aan), en meld je daar aan.
– Alleen de aankopen op onze website tellen mee voor het spaarpotje.
– Retouren tellen niet mee, dus als je een bestelling terugstuurt, brengen we dat in mindering op jouw spaartegoed.
– De kortingscode die je aan het einde van de spaartijd ontvangt is een maand geldig; daarna vervalt hij en vervalt dus ook je spaarsaldo. Gebruik het dus op tijd!
– Het spaarpotje is van jou en dus niet overdraagbaar aan anderen, zoals een vriendin of familielid.

Wat kan ik met de kortingscode?

– Met de kortingscode krijg je korting op een volgende bestelling in onze webshop. 
– Als je deelneemt, spaar je meteen mee. Je krijgt rond 15 januari 2023 jouw eerste kortingscode toegestuurd via email. Rond 15 juli 2023 krijg je nog een keer een kortingscode voor korting op ons assortiment. 
– Zorg er dus voor dat jouw e-mailadres klopt die in jouw account staat geregistreerd! 
– 10% van elke aankoop stoppen we in een spaarpotje voor jou. Als we jou de kortingscode mailen, dan koop je met deze code een product met korting in onze webshop. 

Hoe lang loopt de Club Leenarts spaaractie?

Club Leenarts start op 1 september 2022 en loopt tot en met 31 juni 2023. 

Hoe maak ik gebruik van de kortingscode?

– Ga naar onze webshop op drsleenarts.com en kies welk product je wilt kopen.
– Ga naar jouw winkelmandje en kies daar voor ‘kortingscode verzilveren’
– Vul daar de kortingscode in die je van ons hebt gekregen via de e-mail. De kortingscode vind je ook in jouw account op de website. De korting die je hebt gespaard, wordt meteen op jouw aankoop in mindering gebracht. Klik op [bestellen] en je hebt je voordeel te pakken!

Hoe lang kan ik de kortingscode inwisselen?

De code is een maand geldig na de ontvangst ervan. De geldigheid staat ook in de e-mail waarin de code wordt toegestuurd.

Kan ik de kortingscode na de einddatum of geldigheidsdatum nog inwisselen?

Nee. Na de geldigheidsdatum vervalt de code en is hij niet meer te gebruiken.

Kan ik de kortingscode vaker gebruiken?

Nee. De kortingscode is eenmaal te gebruiken. Als je een bestelling retourneert waarbij je jouw kortingscode hebt gebruikt, krijg je van ons eenmalig een nieuwe kortingscode die je kunt verzilveren om jouw spaarpotje toch te kunnen gebruiken.

Als ik niks heb gekocht voor de kortingscode, blijft hij dan geldig?

Nee. De code is een maand geldig nadat je deze hebt ontvangen. Als je de code in die tijd niet inwisselt, komt hij te vervallen.

Als ik iets koop voor een lager bedrag dan de waarde van de kortingscode, behoud ik dan mijn saldo nog?

Nee. De code is maar éénmaal en in zijn geheel te gebruiken. Na het gebruik is de code niet meer geldig.

Als ik iets koop en de kortingscode daarbij inwissel, maar de bestelling retourneer, krijg ik dan mijn spaarsaldo terug?

Ja, als je binnen 14 dagen na aankoop de hele bestelling retourneert, dan krijg je het gebruikte voordeel weer terug. Je krijgt ook een nieuwe code, die eenmalig te gebruiken is. 

Als ik tijdens de spaartijd iets gekocht heb en het retourneer, gaat dat van mijn spaarsaldo af?

Ja. Voor alle aankopen die je op onze site doet, heb je twee weken bedenktijd. In die tijd kun je een aankoop dus terugsturen, mits de verpakking niet aangebroken is. Het voordeel dat je op die aankoop had gekregen, halen we weer uit jouw spaarpotje.

Ik ben de e-mail met mijn kortingscode kwijt. Wat nu?

Geen zorgen. De code is aan jou gemaild, maar staat ook in jouw account. Als je inlogt op de website vind je daar jouw code bij het kopje ‘Club Leenarts’. Je ziet dan ook tot wanneer je de code kunt gebruiken.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Die waren en blijven veilig bij ons. Wij gebruiken jouw aankoopgegevens en e-mailadres om jouw spaarpotje te vullen met een startsaldo en jouw spaartegoed daarna bij te houden. Aan het einde van de spaartijd sturen we jou de kortingscode waarmee je jouw spaarpotje kunt verzilveren. We gebruiken dus niet meer gegevens dan we hiervoor nodig hebben. In onze privacyverklaring, onderaan onze website, lees je precies hoe we met jouw gegevens omgaan.