Drs Leenarts, ik ben het écht

Ja, ik moest best even wennen aan mijn hoofd op de verpakking. Het is letterlijk in your face. Waarom ik er dan toch voor kies? Veel mensen weten niet dat ik echt als dermatoloog in het Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk werk. Ik bén Drs Leenarts.

Mijn missie

Mijn naam is Marjolein Leenarts, dermatoloog en oprichter van Drs Leenarts. Ik wil de cosmeticawereld veranderen met betrouwbare producten die doen wat ze beloven. Geen valse claims, eindeloze skincare routines of belachelijk dure crèmes. Gewoon goede huidverzorging die jouw huid écht beter maakt.

Hoe het begon

Toen een van mijn kinderen de waterpokken had, ontwikkelde ik met mijn dermatologische kennis een verkoelende lotion. Het bleek een schot in de roos. Al snel werd het een populair doorgeefproduct binnen onze vriendenkring. Ik dacht: ik wil hier iets mee doen. De jaren daaropvolgend groeide Drs Leenarts uit tot een compleet huidverzorgingsmerk voor de gevoelige baby- én volwassen huid.

Hoe duurzaam is Drs Leenarts?

In een cosmeticawereld vol valse beloftes, overbodige skincare routines en peperdure crèmes is het tijd voor verandering. Drs Leenarts ontwikkelt niet alleen producten die écht nodig en effectief zijn, maar ook bijdragen aan een gezondere huid en planeet. Uiteraard zonder microplastics of onnodige verpakkingen. Alle producten worden in Nederland geproduceerd en zijn vegan of vegetarian friendly. Kortom: we zetten ons in om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Wil je meer weten?

Lees meer over onze impact

Drs Leenarts producten afgebeeld

Online en in de winkel verkrijgbaar

De producten zijn makkelijk online verkrijgbaar. Koop jij liever in een winkel? Goed nieuws, voor jouw Drs Leenarts-producten kun je terecht bij diverse apotheken en drogisterijketens, zoals Kruidvat, Etos, Da en Trekpleister. Ook in het buitenland is Drs Leenarts verkrijgbaar. Denk aan Kruidvat België en online in Denemarken en Duitsland.

Alle producten & bestellen

Professional in de zorg?

Ben je huidtherapeute, werk je in het ziekenhuis of de kraamzorg? Ontdek wat de producten van Drs Leenarts voor jou kunnen betekenen.

Werken bij Drs Leenarts

Denk je: dit bedrijf past bij mij? Bij Drs Leenarts zijn we altijd op zoek naar toppers. Bekijk onze vacaturepagina. Staat jouw droombaan er niet bij, maar denk je dat we toch een gouden match zijn? Laat het ons weten via [email protected]

Ben je huidtherapeut en op zoek naar een leerzame stage? Stuur dan je motivatie en cv en de periode waarin je stage wilt lopen naar Marjolein Leenarts via [email protected].