Drs Leenarts, ik ben het écht

Ik moest best even wennen aan mijn hoofd op de verpakking. Het is letterlijk in your face. Waarom ik er dan toch voor kies? Veel mensen weten niet dat ik echt als dermatoloog in het Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk werk. Ik bén Drs Leenarts.

Wat ik doe

Droge huid? Puistje? Waterpokken?
Als dermatoloog vind ik dat huidverzorging werkzaam en betaalbaar moet zijn. Daarom ben ik zelf een huidverzorgingslijn gestart, die op een duurzame manier alledaagse huidproblemen oplost. Als dermatoloog weet ik namelijk welke ingrediënten werken en welke je beter kunt vermijden. Drs Leenarts, dé oplossing voor een gezonde huid. 

Naast mensen helpen met goede huidverzorging, deel ik de waarheid over de huid. Niet voor niets is mijn motto: skip de onzin! 

Hoe het begon

Toen een van mijn kinderen de waterpokken had, ontwikkelde ik met mijn dermatologische kennis een verkoelende lotion. Het bleek een schot in de roos. Al snel werd het een populair doorgeefproduct binnen onze vriendenkring. Ik dacht: ik moet hier iets mee doen! De jaren daaropvolgend groeide Drs Leenarts uit tot een compleet huidverzorgingsmerk voor de gevoelige baby- én volwassen huid.

Hoe duurzaam is Drs Leenarts?

Drs Leenarts ontwikkelt geen onnodige producten. Voor jouw Drs Leenarts-product wordt waar mogelijk 100% gerecycled plastic gebruikt. En we laten zoveel mogelijk de doosjes weg. De producten zijn vegan of vegetarian friendly.
Drs Leenarts hecht veel waarde aan betrouwbaarheid en kwaliteit en heeft er bewust voor gekozen de producten in Nederland te produceren. Hierdoor weet je zeker dat het voldoet aan alle gestelde eisen en – heel belangrijk – het is minder belastend voor het milieu.

Lees mijn advies

Drs Leenarts producten afgebeeld

Online en in de winkel verkrijgbaar

De producten zijn makkelijk online verkrijgbaar. Koop jij liever in een winkel? Goed nieuws, voor jouw Drs Leenarts-producten kun je terecht bij diverse apotheken en drogisterijketens, zoals Kruidvat, Etos, Da en Trekpleister. En, sinds 2023 ook Kruidvat België. 

Alle producten & bestellen

Professional in de zorg?

Ben je huidtherapeute, werk je in het ziekenhuis of de kraamzorg? Ontdek wat de producten van Drs Leenarts voor jou kunnen betekenen.

Werken bij Drs Leenarts

Denk je: dit bedrijf past bij mij? Bij Drs Leenarts zijn we altijd op zoek naar toppers. Bekijk onze vacaturepagina. Staat jouw droombaan er niet bij, maar denk je dat we toch een gouden match zijn? Laat het ons weten via [email protected]

Ben je huidtherapeut en op zoek naar een leerzame stage? Stuur dan je motivatie en cv en de periode waarin je stage wilt lopen naar Marjolein Leenarts via [email protected].