Mijn verhaal

  • Bekend van:
  • Nu.nl
  • metro
  • Ouders van Nu
  • Telegraaf
  • RTL nieuws

Mijn missie?
‘Betrouwbare én betaalbare huidverzorging met alleen werkzame ingrediënten die écht wat doen voor je huid!’

Wie is Drs Leenarts?

Huidverzorging die écht werkt, dat wil iedereen wel, toch? Ik ben Marjolein Leenarts, dermatoloog en heb zélf een productlijn voor de huid ontwikkeld, ‘Drs Leenarts’. Gewoon producten die doen wat ze beloven, géén poespas, géén onnodige toevoegingen en betaalbaar!

Mijn advies? Zorg goed voor je huid!

De producten van Drs Leenarts

‘Mijn producten zijn geschikt voor alle huidtypen, jong & oud, licht of donker en ook voor de meest gevoelige huid. Naast ‘algemene’ huidverzorgingsproducten zoals zonnebrandcrème, body lotion, handcrème of een dagcrème heb ik ook ‘problem solvers’ ontwikkeld voor de verzorging van berg bij baby’s, waterpokken of smetplekken bij ouderen. In de webshop kun je de gehele productlijn bekijken en bestellen. Tevens zijn mijn producten exclusief te verkrijgen bij Etos.

Alle producten & bestellen
Voor volwassenen én kinderen

Advies bij huidklachten

‘Er wordt tegenwoordig in de media veel onzin beweerd over wat goed is voor je huid en wat niet. Ik vind het heel belangrijk om betrouwbare informatie te geven. Op mijn adviespagina en YouTube kanaal geef ik antwoord op veelgestelde vragen en bespreek ik ‘hot topics’ zoals bijvoorbeeld de zin en onzin van claims zoals natuurlijke huidverzorging.’ Tevens word ik regelmatig door diverse platforms om advies gevraagd zoals bij Editie.nl, Nu.nl, Metro, ouders van nu, of bijvoorbeeld Navia kraamzorg.

Lees mijn advies

Handboek over de huid 0-4 jr

In dit boek heb ik al mijn kennis gebundeld over huidproblemen bij baby’s en jonge kinderen. Bekende en minder bekende huidaandoeningen worden onder de loep genomen. Van krentenbaard tot vitiligo en van een ooievaarsbeet tot eczeem. Feiten worden besproken en fabels ontkracht. Handboek over de Huid 0-4 jaar is een musthave voor iedere ouder of professional die zoveel mogelijk kennis wil hebben over de verzorging van de tere baby- en kinderhuid.

Info & Bestel

Werken bij Dokter Leenarts

We zijn altijd op zoek naar toppers. Ben je gespecialiseerd in social media of ben je huidtherapeute en op zoek naar een leerzame stage? Neem contact op met contact@drleenarts.com

Bekijk onze vacatures