Mijn verhaal

  • Bekend van:
  • Ouders van Nu
  • Women's Health
  • metro
  • Telegraaf
  • RTL nieuws

Ik ben Marjolein Leenarts, dermatoloog in het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk.
Mijn Missie? Betrouwbare huidverzorging met alleen werkzame ingrediënten die écht wat doen voor je huid!
Mijn huidproducten ontvingen in 2018  het internationale keurmerk ‘Allergy Certified.’

Wie is Drs Leenarts?

‘Ik ben Marjolein Leenarts, medisch specialist in huidziekten, ofwel dermatoloog. Met veel plezier werk ik in het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk – een ziekenhuis dat bekend staat om haar expertise op het gebied van huid- en brandwonden. De laatste jaren zien we het aantal gevallen van huidallergie fors toenemen. In Europa heeft reeds 1 op de 4 personen last van een huidallergie! Deze toename wordt o.a. veroorzaakt door het gebruik van parfum of conserveringsmiddelen. Ben je eenmaal allergisch voor een bepaalde stof, kom je er nooit meer van af. Veel cosmeticamerken gebruiken termen zoals ‘natuurlijk parfum’ of ‘hypoallergeen’. Allemaal claims die niets zeggen over de kwaliteit van het product of het gevaar op een allergische reactie. Om deze reden heb ik een eigen productlijn ontwikkeld met alleen ingrediënten die écht wat doen voor je huid.  In 2018 ontvingen mijn huidproducten het internationale keurmerk ‘Allergy Certified’.

 

 

De producten van Drs Leenarts

‘Mijn producten zijn geschikt voor alle huidtypen, jong & oud, licht of donker en ook voor de meest gevoelige huid, aangezien er géén ingrediënten inzitten zoals parfum, parabenen of conserveermiddelen waar je allergisch op kunt reageren. Naast ‘algemene’ huidverzorging zoals zonnebrandcrème, body lotion of handcrème, heb ik ook ‘problem solvers’ ontwikkeld voor de verzorging van berg bij babyswaterpokken of smetplekken bij ouderen. De gehele productlijn is op deze website te verkrijgen en in de Etos, DA, DIO of uw apotheek.’

Alle producten & bestellen
Voor volwassenen én kinderen

Advies bij huidklachten

‘Er wordt tegenwoordig in de media veel onzin beweerd over wat goed is voor je huid en wat niet. Ik vind het heel belangrijk om betrouwbare informatie te geven. Op mijn website en YouTube kanaal geef ik antwoord op veelgestelde vragen en bespreek ik ‘hot topics’ zoals bijvoorbeeld de zin en onzin van claims zoals natuurlijke huidverzorging.’ Tevens word ik regelmatig door diverse platforms om advies gevraagd zoals Nu.nl, Metro, ouders van nu, of bijvoorbeeld Navia kraamzorg.

 

Lees mijn advies

Handboek over de huid 0-4 jr

In dit boek heb ik al mijn kennis gebundeld over huidproblemen bij baby’s en jonge kinderen. Bekende en minder bekende huidaandoeningen worden onder de loep genomen. Van krentenbaard tot vitiligo en van een ooievaarsbeet tot eczeem. Feiten worden besproken en fabels ontkracht. Handboek over de Huid 0-4 jaar is een musthave voor iedere ouder of professional die zoveel mogelijk kennis wil hebben over de verzorging van de tere baby- en kinderhuid.

Info & Bestel

Werken bij Dokter Leenarts

We zijn altijd op zoek naar toppers. Ben je geïnteresseerd of op zoek naar leerzame een stage? Neem contact op met contact@drleenarts.com

Bekijk onze vacatures