Disclaimer

De informatie op de website vervangt een persoonlijk consult niet.

Op deze website kun je veel informatie vinden over huidaandoeningen en huidverzorging. De informatie en adviezen zijn afkomstig van dermatoloog Marjolein Leenarts. De website beoogt niet om persoonlijke huidproblemen of -ziekten te diagnosticeren. Indien je een medisch huidprobleem hebt en onzeker bent over de diagnose maak dan een afspraak met je huisarts of dermatoloog.

Gebruik de producten zoals beschreven.

De producten van Dokter Leenarts dienen gebruikt te worden zoals wordt aangegeven in de productbeschrijvingen op deze website. De productlijn is erkent door het Huidfonds met het Allergie Keurmerk. De kans is dus bijzonder klein dat je hier een allergie voor ontwikkeld. Maar, elke huid kan op een bepaald moment reageren op externe stimuli. Stop met het gebruik van een product als dat irritatie veroorzaakt (roodheid, jeuk, een branderig gevoel, schilfers, pijn, of andere symptomen).

Als je ontevreden bent over een product, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten zodat wij een passende oplossing kunnen aanbieden.

De door deze website of dit bedrijf verstrekte informatie vervangt niet een persoonlijk consult van een dermatoloog of arts en moet niet worden geïnterpreteerd als individueel medisch advies.