Deze disclaimer is van toepassing op de websites en platforms op www.drleenarts.com van ‘Dokter Leenarts’ / Drs Leenarts B.V., geregistreerd met KvK-nummer 57237689.

De informatie op de website vervangt een persoonlijk consult niet.

Op deze website kun je veel informatie vinden over huidaandoeningen en huidverzorging. De informatie en adviezen zijn afkomstig van dermatoloog Marjolein Leenarts. De informatie die je op deze website vindt is slechts bedoeld om jou te informeren en beoogt niet om persoonlijke huidproblemen of -ziekten te diagnosticeren.

Indien je een medisch huidprobleem hebt en onzeker bent over de diagnose, maak dan een afspraak met je huisarts of dermatoloog. De door deze website of dit bedrijf verstrekte informatie vervangt niet een persoonlijk consult van een dermatoloog of arts en moet niet worden geïnterpreteerd als individueel medisch advies.

We proberen de informatie op deze website actueel te houden. Ondanks onze inzet, kan het voorkomen dat informatie op deze website onvolledig of verouderd is. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade, van welke aard ook, die het directe of indirecte gevolg is van handelingen of beslissingen gebaseerd op informatie die op of via deze website is verkregen.

Gebruik de producten zoals beschreven.

De producten van Dokter Leenarts dienen gebruikt te worden zoals wordt aangegeven in de productbeschrijvingen op deze website. De productlijn is erkend door het Huidfonds met het Allergie Keurmerk. De kans is dus bijzonder klein dat je hier een allergie voor ontwikkelt. Maar, elke huid kan op een bepaald moment reageren op externe stimuli. Stop met het gebruik van een product als dat irritatie veroorzaakt (roodheid, jeuk, een branderig gevoel, schilfers, pijn, of andere symptomen).

Als je ontevreden bent over een product, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten zodat wij een passende oplossing kunnen aanbieden. Ga naar: klacht indienen.

Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud op websites van derden waarnaar door middel van een hyperlink verwezen wordt. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor de inhoud van embedded content van derden die wij op deze website tonen.

Links naar derden houden niet altijd een aanbeveling van die derde of de daar te vinden content of producten in. Wij zijn niet aansprakelijk voor gebroken links of gevolgen van het volgen van links. Inhoud op websites van derden kan immers veranderen zonder dat wij hiervan op de hoogte zijn.

Prijzen

Prijzen kunnen wijzigen. De geldende prijs is de prijs zoals aangegeven op de website op het moment van bestellen, of in ieder geval op het moment waarop de overeenkomst is ontstaan. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van tikfouten.

Intellectueel Eigendomsrecht

Deze website en de inhoud daarvan is een concept afkomstig van Dokter Leenarts.

Op de content, waaronder teksten, afbeeldingen, geluid en video, rust een intellectueel eigendomsrecht. Wij zijn rechthebbende van deze content, althans wij hebben rechtsgeldige toestemming voor het gebruik van deze content

De content op deze website mag zonder onze toestemming niet verveelvoudigd, gekopieerd, gewijzigd, verspreid of gepubliceerd worden, tenzij daar een wettelijke uitzondering voor bestaat. Content mag wel gedeeld worden door middel van de social media buttons die op onze website beschikbaar zijn.

Wanneer jij content van onze website wilt gebruiken kun je contact met ons opnemen via [email protected]. Wanneer een derde rechthebbende is van deze content, zullen wij jou doorverwijzen naar deze derde.

Notice and take down

Wanneer jij onverhoopt op een van onze websites inhoud aantreft die naar jouw mening onrechtmatig is vragen wij dit te melden door een e-mail te sturen naar [email protected].

Je kunt een melding maken door ons te e-mailen met de volgende gegevens:

Wij zullen binnen 7 dagen een reactie op jouw e-mail geven. Indien de onder onze aandacht gebrachte inhoud evident onrechtmatig is, zullen wij de inhoud onmiddellijk offline halen.

Indien wij niet binnen 7 dagen kunnen constateren of de inhoud onrechtmatig is, zullen wij jou verder berichten over de door ons te treffen maatregelen en nader onderzoek. Mogelijk nemen wij contact met je op voor meer informatie.

Wijzigingen

De website en alle op de website te vinden pagina’s en informatie kunnen op elk moment wijzigingen ondergaan of verwijderd worden. Van deze wijzigingen maken wij niet vooraf melding. Wij garanderen niet dat deze website foutloos of ononderbroken zal functioneren.

Wij behouden ons het recht voor de inhoud van deze disclaimer te wijzigen. Om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigen adviseren wij om deze disclaimer regelmatig te raadplegen.