Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen

Over de producten, bestellen, retourneren en meer

Drs. LeenartsVragen over Drs. Leenarts en haar producten

Waar worden de producten geproduceerd?

De producten zijn ontwikkeld door Marjolein Leenarts, medisch specialist in huidziekten. Zij heeft haar dermatologische kennis gebruikt om optimale producten te ontwikkelen voor de verzorging van de huid. Drs Leenarts laat haar producten vervaardigen in Zeewolde bij het bedrijf Delarange Cosmetics. Dit is een gerenomeerde onderneming die jarenlang ervaring heeft in het produceren van kwalitatief hoogwaardige producten.

Zijn de producten veilig in gebruik?

Ja, alle producten voldoen aan de EU-wet en regelgeving, zijn uitvoerig getest en veilig bevonden. Sterker nog het Huidfonds heeft de producten onafhankelijk beoordeeld en het Huid Allergie Keurmerk toegekend omdat er geen onnodige ingrediënten zijn toegevoegd zoals parabenen, conserveermiddelen, geurstoffen of wolalcoholen.

Zijn de producten van Drs Leenarts medische hulpmiddelen?

Nee, de producten zijn bedoeld voor de verzorging van de huid en dus cosmetica. De producten zijn vrij verkrijgbaar en voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen binnen de EU.

Waar worden de producten gemaakt?

Drs Leenarts hecht veel waarde aan betrouwbaarheid en kwaliteit en heeft er bewust voor gekozen de producten in Nederland te produceren. Hierdoor weet je zeker dat het voldoet aan alle gestelde eisen.

Vragen over bestellen en betalen

Waar kan ik de producten kopen?

Het makkelijkste is om je bestelling te plaatsen via de webshop. Je bestelling wordt binnen 2 werkdagen bezorgd door PostNL. We verzenden op dit moment alleen naar Nederland of België.

Wil je het product direct aanschaffen? Bezoek een Etos-vestiging.

Hoe weet ik of mijn bestelling goed is ontvangen?

Tijdens het bestelproces wordt gevraagd om uw emailadres. Op dit adres ontvangt u altijd automatisch een email met uw bestelgegevens. Wanneer u geen bevestiging heeft ontvangen, kan het zijn dat het bestelproces niet goed is afgerond. Indien dit wel het geval is controleer dan even uw SPAM, wellicht dat de email hierin terecht is gekomen.

Kan ik ook een bestelling plaatsen voor in het buitenland?

Op dit moment verzenden wij alleen bestellingen binnen Nederland en België. Wij willen iedereen van dienst zijn, dus neem contact op wanneer het een ander land betreft.

 

Hoe plaats ik een bestelling?

Kies in de menubalk voor producten. Selecteer vervolgens een item, lees de informatie en kies voor bestel. Het product komt in uw winkelmand terecht. Wanneer u wilt afrekenen kiest u voor afrekenen. Vervolgens doorloopt u het bestelproces. Nadat de bestelling is ontvangen, krijgt u automatisch een email met een bevestiging en bestelgegevens. Bewaar deze gegevens goed.

 

Vragen over verzenden

Welke maatschappij verzorgt de verzending?

In Nederland worden de bestellingen verzonden met PostNL. De avond voordat de bezorger komt  wordt er een Track & Trace code verstuurd naar je e-mailadres.

Ik heb geen Track & Trace code ontvangen?

 

Alle verzendingen krijgen een Track & Trace code toegewezen. Deze code wordt opgestuurd naar het emailadres welke is opgegeven tijdens het bestelproces.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

 

Wanneer u een bestelling plaatst op maandag t/m vrijdag vóór 21:00, dan gaat de bestelling dezelfde avond nog mee voor verzending. Binnen 1 à 2 dagen worden de bestellingen bezorgd. Wanneer er niemand thuis is wordt het pakketje de volgende werkdag aangeboden. Wanneer je een product direct in huis wilt hebben dan kun je de storelocator gebruiken om het dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden.

Kan ik ook op mijn werk laten bezorgen?

 

Ja, u kunt tijdens het bestelproces een ander verzendadres invullen.

Vragen over retourneren

Verkeerd product ontvangen?

Ook al doen wij ons uiterste best om de juiste producten te versturen, er bestaat altijd een kleine kans dat er iets misgaat. Mocht u een onjuist product ontvangen dan vragen wij u om deze ongeopend, ongebruikt en onbeschadigd terug te sturen naar Dr. Leenarts.  De directe kosten voor de retourzending in het geval dat wij een verkeerd artikel hebben verstuurd zijn voor Dr. Leenarts. De kosten voor de verzending naar u toe zijn ook voor rekening van Dr. Leenarts.

Hoe kan ik retourneren?

Wilt u één of meerdere artikelen retourneren? Lees dan eerst artikel 5 van de algemene voorwaarden om te kijken of u aan de voorwaarden voldoet. Om het retourneren/ ontbinden van de koop goed te kunnen verwerken vragen we je het onderstaande stappenplan te doorlopen.

  1. Stuur een email naar contact@drleenarts.com met de mededeling dat je de producten wilt retourneren. Vermeldt hierbij je naam adres en het ordernummer dat je van ons hebt gekregen. Op basis van de gegevens controleren wij de bestelling. we proberen binnen 5 werkdagen te reageren.
  2. Vul nadat wij akkoord zijn gegaan het retourformulier in. Dit formulier dient u mee te sturen met de producten. De kosten van retourzending zijn voor de koper zoals vermeld staat in de algemene voorwaarden
  3. Bij ontvangst van de retourzending worden de producten gecontroleerd.
  4. Wij storten het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst op uw rekening.

Overige vragen