Vacatures

Vacature: Junior sales/ marketing (32-40u)

Geplaatst op 19 maart 2021 | status vacature: vervuld

Een uitdagende baan.. een super goed én gezellig team.. een steile leercurve.. ruimte voor eigen inbreng.. de fijnste huidproducten.. kantoor in Amsterdam.. Dit wil je!

Per direct zoekt Drs Leenarts een commerciële aanwinst voor het team! Ben jij ambitieus, enthousiast, praktisch en heb je verantwoordelijkheidsgevoel? Lees dan snel verder!
Drs Leenarts is een snel groeiend skincare bedrijf uit Amsterdam, opgericht door dermatoloog Marjolein Leenarts. Naast de huidverzorgingsproducten voert Drs Leenarts een sterke contentstrategie waarmee dagelijks duizenden bezoekers op de website komen. Drs Leenarts staat voor betrouwbaar advies en specialistische huidverzorging uit de praktijk van de dokter.
Wij komen handen tekort om alle projecten op te zetten en uit te voeren die we dit jaar voor ogen hebben. Wil jij snel het diepe in, je eigen projecten runnen en van A tot Z betrokken zijn bij meerdere activiteiten? Dan is dit jouw droombaan!

Hieronder een kleine opsomming van je taken, daarnaast wordt initiatief gewaardeerd en is er veel ruimte om je baan te ontwikkelen:

Wie wij zoeken? Je hebt minimaal een HBO opleiding op zak en je voldoet in ieder geval aan de volgende ‘eisen’, maar hebt vast nog veel meer in je mars:

Wat we bieden? Een unieke baan bij een klein bedrijf waardoor je binnen de kortste keren overal van op de hoogte bent en je alle ruimte krijgt om je ook overal mee te bemoeien. Neem je ruimte en creëer jouw perfecte baan, waarbij bovenstaande taken natuurlijk met prio op je lijstje staan.

Enthousiast geworden? Laat van je horen! Wij ontvangen graag je CV en een filmpje waarin je uitlegt waarom jij de juiste kandidaat bent.

Solliciteren kan via contact@drleenarts.com tav Joris Derksen. Succes!

Vacature: Stage mogelijkheden

Samen met jou formuleren we een goede stageopdracht en stellen we persoonlijke doelen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze stage je zal vormen en je zal onderscheiden ten opzichte van je medestudenten.

  • Stage Huidtherapie
  • Stage: Sales/ Marketing
  • Locatie: Amsterdam, HNK Schinkelhaven
  • Duur: Minimaal 3 mnd