Vacatures

Deense vertaler (native speaker)

Geplaatst op 29 september 2021 | status vacature: open

Een uitdagende baan met ruimte voor eigen inbreng. Een retegoed én beregezellig team in een fijn kantoorpand. Oja, en de beste no-nonsense huidproducten natuurlijk. Iets voor jou?

Drs Leenarts groeit snel en breidt uit naar Denemarken. Daarom zoeken wij per direct een native sprekende Deense commerciële aanwinst voor het team. Spreek en schrijf jij vloeiend Deens? Ben je ambitieus, enthousiast en heb je een goed gevoel voor taal? Dan zijn we wellicht een match. Let op: als je vertaler Deens bent zonder marketingervaring, zijn we ook blij met jouw sollicitatie. 

Wie zijn wij?

Drs Leenarts is een snel groeiend skincare bedrijf uit Amsterdam, opgericht door dermatoloog Marjolein Leenarts. Naast de huidverzorgingsproducten voert Drs Leenarts een sterke contentstrategie waarmee dagelijks duizenden bezoekers op de website komen. Drs Leenarts staat voor betrouwbaar advies en specialistische huidverzorging uit de praktijk van de dokter.

Dit ga je doen

Een greep uit je taken. Initiatief wordt gewaardeerd en is er veel ruimte om je baan zelf vorm te geven:

Wie zoeken wij?

Je spreekt en schrijft perfect Deens. Het heeft geen zin om te reageren als je geen Deens spreekt. Je hebt minimaal een hbo-diploma op zak en je voldoet in ieder geval aan de volgende ‘eisen’, maar hebt vast nog veel meer in je mars:

Dit bieden wij

Een unieke baan bij een klein maar ambitieus bedrijf waardoor je binnen de kortste keren overal van op de hoogte bent en je alle ruimte krijgt om je ook overal mee te bemoeien. Neem je ruimte en creëer jouw perfecte baan, waarbij bovenstaande taken natuurlijk met prio op je lijstje staan. Enthousiast? Laat van je horen! Wij ontvangen graag je cv en een filmpje waarin je uitlegt waarom jij de juiste kandidaat bent. En nee, dat hoeft niet in het Deens. Solliciteren kan via [email protected], t.a.v. Chantal Tromp. Succes!

Vacature: Stage mogelijkheden

Samen met jou formuleren we een goede stageopdracht en stellen we persoonlijke doelen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze stage je zal vormen en je zal onderscheiden ten opzichte van je medestudenten.

  • Stage: Sales/Marketing
  • Locatie: Amsterdam, HNK Schinkelhaven
  • Duur: Minimaal 3 maanden