Werken bij Dokter Leenarts

Wat leuk dat je belangstelling hebt om bij Dokter Leenarts te werken! Drs Leenarts groeit snel en daarom zijn we altijd op zoek naar enthousiaste collega’s. Hieronder een overzicht van de huidige vacatures:

Stagiair Marketing-PR (M/V) gezocht voor Drs Leenarts huidverzorging

Stage: marketing/ PR (retail-online)
Periode: start januari/ februari 2017 gedurende:  6 maanden. (kortere periodes bespreekbaar)
Locatie: Headquarters Drs Leenarts, centrum Amsterdam

Drs Leenarts

Marjolein Leenarts is medisch specialist in huidziekten in het Rode Kruis Ziekenhuis/ Brandwondencentrum te Beverwijk. Zij ontwikkelde een eigen productlijn die de oplossing biedt voor alledaagse huidproblemen voor zowel kinderen als volwassenen. De producten zijn uniek, bevatten alleen werkzame ingrediënten en zijn vrij van toevoegingen waar je een allergie voor zou kunnen ontwikkelen. Voor deze prestatie ontving Drs Leenarts van het Huidfonds het Huid Allergie Keurmerk. Het jonge bedrijf starte met een online webshop maar biedt inmiddels ook haar producten aan via 1000 winkels waaronder de Etos, Boots apotheken, DA en DIO drogisterij keten. Drs Leenarts staat voor kwalitatief goede huidverzorgingsproducten en betrouwbaar advies gebaseerd op specialistische kennis. Op dit moment worden er nieuwe producten ontwikkeld welke in 2017 gelanceerd zullen gaan worden. Tevens zal in 2017 de eerste stap worden gezet in het buitenland.

Werkzaamheden tijdens je stage:
– Ontwikkelen van consument marketing activiteiten via social media, email-marketing.
– Organiseren van PR evenementen, beurzen (bv negenmaandenbeurs NL, kind und jugend DE), scholingsactiviteiten.
– Originele concepten ontwikkelen en uitvoeren mbt winkelvloer presentatie.
– Contact onderhouden met winkeleigenaren en hen ondersteunen in het verkooptraject.

Wij vragen:
– HBO en/of WO werk- en denkniveau, richting: marketing/ communicatie, small business/ retail management.
– Bewijs van inschrijving hoge school/ universiteit.
– Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.
– Affiniteit met marketing, sales, retail.
– Een student die ondernemend, creatief, leergierig, nieuwsgierig en vooral sociaal is.

Wij bieden:
Een hele veelzijdige stage waarin alle facetten van een onderneming aan bod komen en je écht zelfstandig kan leren werken. Omdat we een relatief klein team hebben, is jouw invloed al snel merkbaar en druk jij echt jouw stempel op de toekomst van Drs Leenarts. Je bent hier geen radertje in een groot geheel, nee, jij bepaalt mede het succes van Drs Leenarts! Afhankelijk van jouw opdracht of doelen gedurende de stage, bieden we je een passend voorstel. Voor jouw werkzaamheden word je natuurlijk gewoon betaald conform de gebruikelijke vergoedingen. En wist je al dat we middenin de Jordaan in Amsterdam zitten? Weliswaar op dit moment op een zolderruimte maar zo zijn alle grote ondernemingen ooit begonnen… Wij zijn er van overtuigd dat deze stage je zal vormen en je voor de toekomst zal onderscheiden tov je mede-studenten. Samen met jou formuleren we een goede stageopdracht en stellen we persoonlijke doelen

Herken je jezelf in dit profiel of heb je nog vragen
Reageer dan via: jderksen@drleenarts.com of marietjedesavorninlohman@drleenarts.com