Vacatures

Vacature: commercieel marketing manager (32-40u)

Geplaatst op 17 november 2021 | status vacature: open

Een uitdagende verantwoordelijke baan. Een retegoed én beregezellig team (we like to get things done) en een fijn en goed bereikbaar kantoorpand in Amsterdam. Oja, en de beste no-nonsense huidverzorgingsproducten natuurlijk. Iets voor jou?

Drs Leenarts groeit. Daarom zoeken wij per direct een commercieel marketing manager, hoewel we niet zeker weten of dit de juiste benaming is. We zijn niet zo van de fancy titels, het gaat om wat je kunt! Heb jij minimaal vijf jaar werkervaring als marketing manager? Ben je een organisatietalent, een go-getter en heb je een commercieel hart? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Drs Leenarts is een snel groeiend skincare bedrijf uit Amsterdam, opgericht door dermatoloog Marjolein Leenarts. Naast de huidverzorgingsproducten voert Drs Leenarts op persoonlijke titel een sterke contentstrategie waarmee dagelijks duizenden bezoekers op de website komen. Drs Leenarts staat voor betrouwbaar advies en huidverzorging zonder poespas die écht wat doen voor je huid.

Dit ga jij doen

Wie zoeken wij?

Je voldoet in ieder geval aan de volgende ‘eisen’, maar hebt vast nog veel meer in je mars:

Dit bieden wij

Een unieke baan bij een snelgroeiend bedrijf waar je alle ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Het team bestaat uit zes bevlogen werknemers met passie voor het merk. We bedrijven vooral online marketing en werken samen met externe specialisten, zoals developers en met een digital agency. Er hangt een informele sfeer, waarbij plezier tijdens het werken belangrijk is. Enthousiast? Laat van je horen! Wij ontvangen graag je cv en motivatie waarin je uitlegt waarom jij de juiste kandidaat bent. Aantal uren in overleg. 

Solliciteren kan via mleenarts@drleenarts.com t.a.v. Marjolein Leenarts. Succes!

Vacature: native sprekende Deense vertaler en/of marketing- en communicatiemedewerker (32-40u)

Geplaatst op 29 september 2021 | status vacature: open

Een uitdagende baan met ruimte voor eigen inbreng. Een retegoed én beregezellig team in een fijn kantoorpand. Oja, en de beste no-nonsense huidproducten natuurlijk. Iets voor jou?

Drs Leenarts groeit snel en breidt uit naar Denemarken. Daarom zoeken wij per direct een native sprekende Deense commerciële aanwinst voor het team. Spreek en schrijf jij vloeiend Deens? Ben je ambitieus, enthousiast en heb je een goed gevoel voor taal? Dan zijn we wellicht een match. Let op: als je vertaler Deens bent zonder marketingervaring, zijn we ook blij met jouw sollicitatie. 

Wie zijn wij?

Drs Leenarts is een snel groeiend skincare bedrijf uit Amsterdam, opgericht door dermatoloog Marjolein Leenarts. Naast de huidverzorgingsproducten voert Drs Leenarts een sterke contentstrategie waarmee dagelijks duizenden bezoekers op de website komen. Drs Leenarts staat voor betrouwbaar advies en specialistische huidverzorging uit de praktijk van de dokter.

Dit ga je doen

Een greep uit je taken. Initiatief wordt gewaardeerd en is er veel ruimte om je baan zelf vorm te geven:

Wie zoeken wij?

Je spreekt en schrijft perfect Deens. Het heeft geen zin om te reageren als je geen Deens spreekt. Je hebt minimaal een hbo-diploma op zak en je voldoet in ieder geval aan de volgende ‘eisen’, maar hebt vast nog veel meer in je mars:

Dit bieden wij

Een unieke baan bij een klein maar ambitieus bedrijf waardoor je binnen de kortste keren overal van op de hoogte bent en je alle ruimte krijgt om je ook overal mee te bemoeien. Neem je ruimte en creëer jouw perfecte baan, waarbij bovenstaande taken natuurlijk met prio op je lijstje staan.

Enthousiast? Laat van je horen! Wij ontvangen graag je cv en een filmpje waarin je uitlegt waarom jij de juiste kandidaat bent. En nee, dat hoeft niet in het Deens. 

Solliciteren kan via contact@drleenarts.com tav Joris Derksen. Succes!

Vacature: Stage mogelijkheden

Samen met jou formuleren we een goede stageopdracht en stellen we persoonlijke doelen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze stage je zal vormen en je zal onderscheiden ten opzichte van je medestudenten.

  • Stage Huidtherapie
  • Stage: Sales/ Marketing
  • Locatie: Amsterdam, HNK Schinkelhaven
  • Duur: Minimaal 3 mnd