Ik ben Marjolein Leenarts, dermatoloog. Mijn producten bevatten uitsluitend ingrediënten waarvan bewezen is dat ze echt wat doen voor de huid. Probeer nu 3 verschillende mini’s naar keuze.

Probeer Drs Leenarts

Rechtstreeks uit de dokterspraktijk

Dermatoloog Marjolein Leenarts ontwikkelt met haar dermatologische achtergrond no-nonsense huidverzorging zonder parfum en alcohol. Ze gebruikt uitsluitend ingrediënten waarvan bewezen is dat ze echt iets doen voor de huid. Gebaseerd op wetenschap dus. Of je nu een droge of gevoelige huid hebt, of gewoon bewust bezig bent met de verzorging van je huid, met Drs Leenarts smeer je zonder poespas. Wist je dat veel van de producten verkrijgbaar zijn in mini, zodat je eerst kunt testen? Handig om te weten: alle producten zijn ongeopend tweeënhalf jaar houdbaar. Kortom: hamsteren maar! 

Ga naar producten

Een portie huidadvies, graag!

Skip de onzin! De Drs Leenarts-site staat bomvol eerlijke informatie over de huid, in de breedste zin van het woord. Je vindt er blogs, adviespagina’s en betrouwbare tips en video’s. Betrouwbaar ja, er wordt tenslotte zo veel onzin over de huid beweerd. Van valse cosmetische claims (nee, je kunt rimpels niet wegsmeren) tot verrassende fabels: Marjolein Leenarts rekent er allemaal mee af en baseert zich te allen tijde op wetenschap.

Ga naar advies