Drs Leenarts, huidexpert van Naviva kraamzorg

Al vanaf de eerste dagen dat ik ‘Drs Leenarts’ startte, zocht ik contact met kraamverzorgenden en bevalcentra. Door de vele gesprekken werd mij duidelijk dat er bij moeders veel fabels rond gaan over de huid en huidverzorging van een pasgeborene of wat je kan doen aan striae. Veel kraamverzorgenden hadden zelf ook veel last van handeczeem als gevolg van het vele wassen van de handen. Voor mij een goede reden om hen van adviezen te voorzien.  

Drs Leenarts de huidexpert bij Naviva kraamzorg

De samenwerking tussen kraamverzorgenden en Drs Leenarts is nu officieel doordat ik me als expert verbonden heb aan Naviva Kraamzorg, de grootste kraamzorg organisatie van Nederland met ruim 20.000 bevallingen per jaar.  Tezamen met Naviva heb ik informatieve filmpjes opgenomen over de huid en huidverzorging. Hierin leg ik precies uit waarom het belangrijk is om de huid te beschermen tegen de zon, wat luieruitslag is en wat je ertegen kunt doen, welke ingrediënten irriterend kunnen werken voor de gevoelige babyhuid, en nog veel meer.

Drs Leenarts huidexpert in gesprek met Naviva kraamzorg

Betrouwbaar advies met het Handboek over de huid 0-4 jaar

We hebben als doel gesteld moeders juist goed te informeren en kraamverzorgenden van Naviva kraamverzorgenden hebben mijn ‘Handboek over de huid 0-4 jaar’ op hun ipad staan. Hiermee kunnen ze vanaf het bed van de moeder direct advies van de dermatoloog oproepen en antwoord geven over prangende vragen. Geen Google meer met onduidelijke bronnen, nee, zekerheid dat wat je leest ook écht waar is! Ook kregen de kraamverzorgenden en Naviva hoofdkantoor medewerkers een training en zijn ze precies op de hoogte van de kwaliteit van Drs Leenarts producten

Handboek over de huid 0-4jaar van auteur dermatoloog marjolein Leenarts

Naviva kraamzorg 5 ‘hartenpunten’

Naviva heeft in 2018 de 5 ‘hartenpunten’ centraal staan. De Huid is een van die belangrijke punten en vandaar dat Naviva op zoek was naar een betrouwbare, benaderbare dermatoloog die informatie kon verschaffen. De connectie was snel gelegd want ik werk in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk en dit ziekenhuis is net zoals Naviva onderdeel van het Zorg van de Zaak netwerk. Ik ben enorm trots op deze samenwerking en verheug me op de gezamenlijke aanpak om de gezondheidszorg en informatievoorziening bij zwangerschap, bevalling en jonge kinderen nog verder te verbeteren en daarbij meteen de beschikbaarheid van goed werkende producten zonder onnodige toevoegingen onder de aandacht te brengen!

 

groet, Marjolein
Dermatoloog drs Marjolein Leenarts

 

Lees ook:

Zoek een winkel

  • Etos
  • Boots
  • Kring Apotheek
  • Dio

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Huidverzorging tips, kortingen en meer... img-description

Mijn huidadvies

Veilige en betrouwbare huidinformatie