Drs Leenarts Vlog Drs Leenarts Vlog

Wekelijks een nieuwe uitzending op youtube

Vlogs voor:

Drs Leenarts | youtube kanaal | huidverzorging

Ik vind het belangrijk dat iedereen de juiste informatie krijgt over de huid en huidverzorging. Omdat er tegenwoordig zo veel onzin wordt beweerd op social media, ben ik mijn eigen informatieve YouTube kanaal gestart.

Wekelijks deel ik mijn kennis en ga ik in op kijkers vragen. Dus, ben jij op zoek naar betrouwbare informatie over de huid en huidverzorging? Klik op de YouTube button hieronder en schrijf je in! Abonneren is natuurlijk helemaal gratis en handig omdat je dan een melding krijgt wanneer er een nieuwe informatieve video is verschenen.

 

Zoek een winkel

  • Etos
  • Boots
  • Kring Apotheek
  • Dio

Huidtips voor de herfst

Maandelijkse huidverzorging tips, kortingen & meer img-description

Mijn huidadvies

Veilige en betrouwbare huidinformatie