Samenwerking met Prêt à Pregnant

Toen Janine mij vroeg om aan te sluiten bij het team van contributors van Prêt à Pregnant was ik meteen enthousiast.

Ik vind het namelijk heel belangrijk om goede, betrouwbare informatie te geven over de huid. Als ouder word je overspoeld met tips en adviezen, door mensen in je omgeving en wat je allemaal kan lezen op internet. Maar… er wordt helaas veel onzin beweerd!

Ik zal maandelijks een veel voorkomend huidprobleem bij kinderen bespreken, welke je kan lezen op de site van Prêt à Pregnant. Mocht je een prangende vraag hebben, dan kan je die mailen naar info@pretapregnant.com. Maar die kan je mij natuurlijk ook persoonlijk vragen via mijn website, Facebook of Twitter.

FullSizeRender  Dermatoloog Leenarts en pret a pregnant

Ik ga graag samenwerkingen aan met mensen uit het vakgebied, zodat ik iedereen gericht kan blijven adviseren; zo ook bij Centra voor Zwangerschap en Geboorte.

Wil je zelf kijken welke huidproblemen ik tot nu toe onder de aandacht heb gebracht? Bekijk het op mijn adviespagina.

Vriendelijke groet,
Dermatoloog drs Marjolein Leenarts

 

Lees ook:

Zoek een winkel

  • Etos
  • Boots
  • Kring Apotheek
  • Dio

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Huidverzorging tips, kortingen en meer... img-description

Mijn huidadvies

Veilige en betrouwbare huidinformatie