Samenwerking Geboortehuis LUMC & Alrijne Ziekenhuis

Dokter Leenarts wil net als het GeboorteHuis Leiden zorgen voor de beste zorg voor moeder en kind!

Daarom heb ik me graag aangesloten bij de samenwerking die het Geboortehuis is: een uniek partnership tussen LUMC, Alrijne Ziekenhuis Leiden en verloskundigen uit de regio. Ruim 3000 bevallingen per jaar zullen plaatsvinden in dit geboortehuis. En, wat helemaal leuk is; er is gekozen voor het gebruik van mijn producten op de afdeling.

Om de samenwerking helemaal compleet te maken krijgt iedere kersverse moeder mijn Handboek over de huid 0-4 jaar mee naar huis.

Dokter Leenarts babyshower LUMC             Dokter Leenarts - Sofie van den Enk

Op 18 juni vond de grootste Babyshower van Nederland plaats om de opening van dit geboortehuis te vieren. Hier was ik natuurlijk ook bij.

Op mijn stand signeerde ik boeken en gaf ik huidadvies. Met Sofie Van den Enk wisselde ik boeken uit. Haar boek de Melkfabriek is minstens zo populair als het mijne ;-). Hieronder de video die ik gemaakt heb.

Wil jij net als Sofie ook mijn Handboek over de huid lezen? Dan kan je deze natuurlijk online bij mij bestellen.

Groeten,

Dr Leenarts blog

Lees ook:

Zoek een winkel

  • Etos
  • Boots
  • Kring Apotheek
  • Dio

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Huidverzorging tips, kortingen en meer... img-description

Mijn huidadvies

Veilige en betrouwbare huidinformatie