Wat elke (aanstaande) ouder zou moeten weten over de kraamafdeling

Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat pasgeborenen in de eerste maand van hun leven aan gemiddeld 48 ingrediënten worden blootgesteld!

Dit omdat ouders vele gratis samples krijgen aangeboden in geboortedozen of op de kraamafdeling van het ziekenhuis. Over dat laatste heb ik me als dermatoloog natuurlijk erg verbaasd. Weest bewust van wat je gebruikt!

Zijn de producten die worden aangeboden op kraamafdelingen altijd een bewuste keuze?

Grote commerciële bedrijven geven gratis hun producten aan de kraamafdelingen. Vervolgens denken de ouders dat het om een bewuste productkeuze gaat, die op kwalitatieve argumenten gebaseerd is. Maar helaas is dit dus niet het geval.

Lien-St-Lucas

Het Sint Lucas Andreas ziekenhuis is overtuigd van mijn Babybillen Zalf

Des te trotser ben ik op het feit dat het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis heeft gekozen om te investeren in mijn Babybillen Zalf op hun kraamafdeling. Ze zijn overtuigd van de kwaliteit van mijn product, omdat in mijn babybillen zalf slechts 3 ingrediënten zitten. En ook nog eens alleen de werkzame ingrediënten, dus geen onnodige toevoegingen! Mijn missie is dan ook om ervoor te zorgen dat mijn producten op veel meer kraamafdelingen gebruikt worden, zodat alle babybilletjes voortaan op een verantwoorde manier worden verzorgd.

Mijn Babybillen Zalf is verkrijgbaar in zowel een pot als in een tube. Is babybillenzalf in een pot onhygiënisch? En waarom verkrijgbaar in zowel een pot als in een tube, lees het terug in mijn blog ‘babybillenzalf in een pot of in een tube?‘.

Heeft je kindje last van rode billen of luieruitslag? Hoe en wanneer je het moet behandelen, zie je op mijn adviespagina over luieruitslag/rode billen.

Vriendelijke Groet,
Dr Leenarts blog