Het Kraamcafé in Amsterdam

Op 28 mei was weer het Kraamcafé. Voor mij de eerste keer dat ik daar was met een eigen stand. Het was zeker voor herhaling vatbaar! Want wat is het leuk en inspirerend mensen te spreken wiens beroep het is kersverse ouders te informeren over de verzorging van hun baby.

Wat ook zo leuk is, is dat iedereen echt veel interesse toonde in de achtergrond van mijn producten. Het feit dat ik het naast mijn productlijn ook erg belangrijk vindt om betrouwbare informatie te geven over de huid en huidproblemen sprak hen erg aan.

En natuurlijk waren er ook kraamverzorgenden die mijn producten al kenden en naar me toekwamen om me te begroeten. Zo vertelde een ervaren kraamverzorgende dat ze mijn billenzalf ook wel “dé toverzalf” noemt. Tja, daar doe je het natuurlijk allemaal voor!

Benieuwd wat anderen van mijn billenzalf vinden? Lees hier de reviews.

Veel kraamverzorgenden waren ook erg benieuwd hoe berg behandeld moet worden. Op mijn huidverzorgingsadviespagina weid ik verder uit over berg.FullSizeRender_1 kopie

Lees ook:

Zoek een winkel

  • Etos
  • Boots
  • Kring Apotheek
  • Dio

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Huidverzorging tips, kortingen en meer... img-description

Mijn huidadvies

Veilige en betrouwbare huidinformatie