Members krijgen extra voordeel tijdens Black Friday


Loyaliteit wordt beloond. Wanneer je Club Leenarts member bent, krijg je nog meer voordeel. Je bent als eerste op de hoogte van leuke acties en krijgt eerder toegang. Zoals bij Black Friday. Benieuwd naar Club Leenarts? Lees dan snel verder.

Wat is Club Leenarts?


Drs Leenarts geeft graag een extraatje aan vaste klanten, de fans. Daarom, Club Leenarts, een eenvoudig spaarprogramma dat jou als vaste klant een extraatje geeft. Je hebt geen pas nodig en iedereen kan deelnemen. Hoe het werkt? 10% van het bedrag van elke aankoop stoppen we voor jou in een spaarpotje, dat we in juni en december aan jou uitkeren in de vorm van een voordeelcode. Om je op weg te helpen, krijg je bij de start alvast een spaarsaldo van € 5. Rondje van de zaak! Hoe meer je op onze website bestelt, hoe meer voordeel je spaart. Meedoen is gratis, dus meld je snel aan en sparen maar!

Zo werkt Club Leenarts

  • Een gratis startsaldo van € 5 als je je nu aanmeldt.
  • 10% van elke aankoop komt in je spaarpotje.
  • In juni en december wordt het gespaarde bedrag als kortingscoupon gemaild.
  • De code is 1 maand geldig, daarna vervalt het spaarsaldo en de code.
  • Op de site en in elke mail laten we jouw spaarsaldo zien.
  • De coupon is te gebruiken voor korting op het hele assortiment.
  • Na verzilvering krijg je meteen weer € 5 startsaldo cadeau. 
  • Je bent als eerste op de hoogte van exclusieve deals en leuke acties, zoals Black Friday.

Ga naar Club Leenarts

 

Rechtstreeks uit de dokterspraktijk

Dermatoloog Marjolein Leenarts ontwikkelt met haar dermatologische achtergrond no-nonsense huidverzorging zonder parfum en alcohol. Ze gebruikt uitsluitend ingrediënten waarvan bewezen is dat ze echt iets doen voor de huid. Gebaseerd op wetenschap dus. Of je nu een droge of gevoelige huid hebt, of gewoon bewust bezig bent met de verzorging van je huid, met Drs Leenarts smeer je zonder poespas. Wist je dat veel van de producten verkrijgbaar zijn in mini, zodat je eerst kunt testen? Handig om te weten: alle producten zijn ongeopend tweeënhalf jaar houdbaar. Kortom: hamsteren maar! 

Ga naar producten

Een portie huidadvies, graag!

Skip de onzin! De Drs Leenarts-site staat bomvol eerlijke informatie over de huid, in de breedste zin van het woord. Je vindt er blogs, adviespagina’s en betrouwbare tips en video’s. Betrouwbaar ja, er wordt tenslotte zo veel onzin over de huid beweerd. Van valse cosmetische claims (nee, je kunt rimpels niet wegsmeren) tot verrassende fabels: Marjolein Leenarts rekent er allemaal mee af en baseert zich te allen tijde op wetenschap.

Ga naar advies