Babybillen Zalf in een pot of tube?

Zoals jullie misschien weten ben ik moeder van drie kinderen en heb ik in mijn leven al heel wat luiers verschoond! Met deze ervaring in mijn achterhoofd heb ik er destijds voor gekozen mijn Babybillen zalf uit te brengen in een pot.

Ik vond het altijd erg lastig om met één hand een beweeglijke baby vast te houden om vervolgens met mijn andere hand een tube open te krijgen en er iets uit te krijgen, zonder er een knoeiboel van te maken zeg maar. Dikwijls kreeg ik de vraag of een pot niet onhygiënisch is en of er geen bacteriën op de Babybillen zalf kunnen groeien?

Goeie vraag, maar nee, in mijn billen zalf zitten geen ingrediënten die bij blootstelling aan licht hun werking verliezen. Ook kunnen bacteriën niet groeien, leven of overleven in de samenstelling van mijn ingrediënten.

Afgelopen jaren kreeg ik van jullie erg veel enthousiaste reacties over mijn Babybillen zalf (leuk om te horen)! Daarnaast kreeg ik ook dikwijls te horen dat jullie Babybillen zalf in een tube toch ook heel prettig zouden vinden.

We hebben daarom besloten de Babybillen zalf ook in een tube uit te brengen! Een grote tube van 50 ml en een klein tubetje van 15 ml, handig om mee te nemen op reis of voor in je luiertas!

Drs Leenarts Babybillen Zalf pot tube reisformaat

De ingrediënten van de Babybillen zalf zelf zijn vanzelfsprekend ongewijzigd gebleven. De extra hoge concentratie zinkoxide (maar liefst 30%) zorgt samen met de vaseline voor een goede huidverzorging en geeft een beschermende laag op de babyhuid. Het verzorgt de huid bij rode billen en luieruitslag, maar helpt het tegelijkertijd ook te voorkomen. Net als in al mijn andere producten zitten er in mijn Babybillen zalf geen geurstoffen of andere ingrediënten die kunnen irriteren of waarvoor je een allergie kunt ontwikkelen. Mijn babybillen zalf is Allergy Certified.

Lekker smeren maar!

Voorbeeld smeren Drs Leenarts Babybillen Zalf pot 100 ml

Groet Marjolein Leenarts,
Dermatoloog drs Marjolein Leenarts